Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Film je postaven predevsim na herecke elite. O nicem jinem to neni. Je to srackoidni film, ve kterem by mel hrat spise Steven Seagal, takhle se to jeste drzi zuby nehty nad vodu, ale na hladine uz kouka jenom nos v podobe Morgana Freemana a Kevina Spaceyho, kteri tu v pribehu maji spise role mentoru. A jak je videt, ani to vam nezaruci slusny vydelek, jojo hold divak neni debil! ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Je možné tak s kvalitními herci natočit neco tak horzného. Ano jde. Tento film je živým důkazem toho, jak se dá z dobrého napadu, střihu a sem tak kamery udělat příběhově odpad. Celý film, jsem čekal až se to rozjede na nějakou akci nebo zvrat a nic nepřišlo. Jedïné čeho jsem se dočkal bylo hodně krve a násilý hozené do příběhu jak se zachce. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake jako zástupce Sedmé velmoci tentokrát nebude zastrkávat zpátky prso Janet Jackson, ale vyčistí zkorumpované město Edison tak důkladně, že se bude blyštit jako Pulitzerova cena týden máčená v leštěnce. Plejáda slavných herců, nezáživný průběh a přehnaně akční finále - jeden z těch filmů, o kterých si řeknete, že měl rozhodně na víc. Spacey s těmi havraními vlasy vypadal jak Sonny Landham.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všechno je postavené na hlavu, proto také mimo zákon, jenže já si na to druhý den už nebudu pamatovat i kdyby mě nožem brali, tak nebudu. Tenhle film má v hledáčku řadu známých hereckých jmen, kteří mně osobně naprosto nevyhovují a v dalším případě příběh, který je mi cizí a nic neříkající. Akční scény nepostačující jen na konci krapet snaživé a celkově je to prostě neskutečná nuda, ve které běhají akorát jména a tečou prachy. Nebavilo mě to, skutečně nebavilo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potenciál tady samozřejmě byl, jenže jednotlivé linie nestrhnou, nenabízejí zápletku odlišnější od typických policejních/špionážních/investigativních témat a nakonec vystřílejí celý zásobník, ale cíl minou. Navíc co si budeme nalhávat: mít v týmu Kevina Spaceyho a nijak zvlášť ho nevyužít, je hřích. Ostatně Morgan Freeman na tom není o mnoho lépe. A novinář Justina Timberlakea, který se pokouší dostat pod pokličku korupce v policejní složce, je jednoduše plochou a nezajímavou postavou. Úvodní ospalost vystřídá několik povedených scén, takže to nakonec naštěstí není jen bum a bác a nic. 55% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama