Reklama

Reklama

Žraloci

  • Česko Žraloci útočí (více)
Trailer

Obsahy(1)

V oblasti Bermudského trojúhelníku dojde ke střetu vesmírného tělesa s velkým bílým žralokem. Plovoucí podmořská vědecká laboratoř, vedená Mikem (Corin Nemec) a jeho ženou Lindou (Vanessa Angel), se ocitne v ohrožení a musí bojovat o život se zuřivým žralokem. (oficiální text distributora)

Diskuze

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Tento film si budem pamätať vďaka tomu, že slovenská stanica TV HNOJ (oficiálne JOJ), drbla reklamu ešte počas úvodných titulkov filmu! Toto som ešte nezažil a to už som videl toho až príliš veľa.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno viděl sem hodně kravin ale kam se hrabou na tohle :-( . 1* za ten slogan co mně zlákal abych se na tohle ,, mistrovský dílo ´´ podíval. (Zapomeňte na Čelisti, jsou tu Žraloci).

Dr.KurBurt

Dr.KurBurt (hodnocení, recenze)

jak jen to popsat...takhle si jednou nekdo povida co natocit film o zralocich tech tam dam hodne nebudu setrit a budou pekne nasrany, dam tam par kosmickejch lodi nejakyho toho ufona podmorskou zakladnu a ponorku, bandu lidi aspon jednoho maniaka s puskou, dej tak nesmyslnej ze ho nepochopi nikdo takze to prolozim spoustou vybuchu aby to melo smrnc a vualá mame tu mistrovsky odpad.do konce sem nevydrzel bylo to narocny.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Uz pri prvych dialogoch som si uvedomil "kvalitu" scenaru, ktore ruka v ruke s trapnymi hereckymi vykonmi vyustili v to, ze som zaspal, a to z hladiska objektivity vzdy dopozeram hocico :) 1 hviezdicka za lakavy obal :)

Reklama

Reklama