Reklama

Reklama

Žraloci

  • Česko Žraloci útočí (více)
Trailer

Obsahy(1)

V oblasti Bermudského trojúhelníku dojde ke střetu vesmírného tělesa s velkým bílým žralokem. Plovoucí podmořská vědecká laboratoř, vedená Mikem (Corin Nemec) a jeho ženou Lindou (Vanessa Angel), se ocitne v ohrožení a musí bojovat o život se zuřivým žralokem. (oficiální text distributora)

Recenze (46)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dalsi zetkova kravina s usmevnymy dialogy srandovnimy zraloky a kopcem naprosto infantilni zabavy no nevim nevim laciny horory mam rad ale netusim proc vetsina tech zralocich dopadne tak jak dopadne videt jeden je to samy jako videt vsechny... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá veta z oficiálneho textu distribútora v obsahu filmu dáva človeku tušiť, o akú "kvalitku" sa bude jednať. Ja hovado som si nedal povedať a film aj napriek tomu odsledoval. Chyba. Vôbec nič by sa nebolo udialo, keby filmári nechali žralokov na pokoji ihneď po roku 1975 po natočení Čeľustí. Všetky žraločie filmy, ktoré som videl po tomto roku sú už len mlátenie prázdnej slamy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jako super. Hlavně ty ufouni tam úplně mysteriozni..strašně jsem to hltal a ty kotrmelce na vodě? Fascinující..a ještě jedna technická..jakej zasranej Mengele tohle vytvořil? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je céčko jak vyšité. Všechno je tady špatně. Záběry na žraloky vypůjčené z dokumentů, nelogické scény, nad kterými asi vrtěli hlavou i samotní herci, kteří se ani nesnažili hrát. Jediný komu se to asi líbilo byl sám režisér, protože já osobně bych se styděl vypustit něco takového do světa. Nejtrapnější byl asi úplný závěr s tím světlem a neustále se opakující scény pod vodou. Snad nejhorší film který jsem viděl se žralokama. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Totální neumětelství a nesmyslný hlášky průměrně topornejch herců ve filmu, kterej moc nedává smysl, je docela zábavný a na Žraloky se dá v klidu koukat, ale rozhodně nejde o nic z ranku zábavnejch bad movies, který vás budou bavit. Tohle za chvilku vyšumí. Nejvíc mě dostala ta závěrečná vykrádačka Vetřelce (mimozemšťani) a Star Treku (loď) :-D Opravdu se to tam muselo nějak vecpat? BTW tak mě napadlo, že by někdo moh natočit film, kde žralok sežere úplně všechny herce, kteří se objevií před kamerou :-) ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Abych dostatečně výstižně v komentáři pojmenoval tuto diváckou nirvánu, deset dní a deset nocí jsem ve Wordu sepisoval děsivé vulgarity, zrůdně pejorativní označení mužských pohlavních orgánů a stovky slangových výrazů pro neholenou vaginu, jaké jsem se zdráhal použít dokonce i tenkrát, když jsem líznul tou šukačkou pravé koleno. A já jsem, ty vole, nakonec místo ctrl+c zmáčknul delete! Ba ne, dělám si legraci. Byl to příběh originální a promyšlený, při kterém omdléváte rozkoší i při titulcích. Vždyť kolikrát v éře zvukového filmu nějakého recesistu napadlo, že by mohlo žralokovi spadnout na hlavu UFO, aby mu pak z té příšerné rány začalo strašit ve věži a rozhodl se žrát potápěče? ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Pri "filmoch" tohto typu spravidla hodnotenie ovplyvňujú dva faktory. Buď vás ich béčkovosť nadchne nejakým /častokrát nechceným/ pulpovým kúzlom či dychvyrážajúcou demenciou natoľko, že sypete hviezdičky v záchvate radosti... Alebo ide o béčko, ktoré sa iba zúfalo tvári na čosi viac, než je a na čo má - a vtedy zostáva iba hrobárska lopata a pekne hlboký hrob. Žraloci si vypýtalli moju pozornosť už pri prvom pohľade na "žaketku" DVD, kde mi do očí udrel preklep (!) v slogane. Veľa som si sľuboval aj od americko-bulharskej koprodukcie a od trojčlenky "Bermudský trojuholník - vraždiaci žraloci - emzáci". Sklamal som sa. Na Žralokoch je síce zlé úplne všetko, ale nič z toho netrčí natoľko, aby som tomu venoval láskyplnú pozornosť, s akou si matka pritúli na hruď svoje makrocefalitické dieťa. Vlastne som to chcel spláchnuť do odpadu, ale jednu hviezdičku dať predsa len musím: ze jednu jedinú scénu, kde "votrelecom" a "predátorom" šmrncnutí emzáci predvedú pod vodou začudovanú pantomimickú etudu /scénku nájdete na fotke v galérii, nemusíte kvôli tomu pretrpieť celý film/ . ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm...rok 2005? Really? Oč tu vůbec šlo? No tušila jsem, že se někdo bude snažit o čelisti a dá k tomu takovou tu děsnou hudbu ovšem nenapadlo mě, že ze začátku udělá z filmu naprostý odpad podivná science fiction kde se objeví dvě hnusné obludy - asi mimozemšťané - a pak nějáký rádoby Titanic. Katapultace do odpadů nejvyššího kalibru byla způsobena d*mencí dialogů, do očí bijící nedostatek deodorantu posádky plavidla(zjevně natáčeli snímek za běhu a pří útěku před policisty), děsná hudba a hlavně ta operní(přestože mi něják extra nevadí třeba v divadle, ale takhle ji použít???ZBYTEČNÉ ). Hodně dobré bylo, že jsem za necelých 20 let co žiji na této zemi zjistila, že žraloci vrčí jako tygři a sežerou co je napadne či dokonce se dá použít oheň pod vodou a zlaté dobré pravidlo - dosovek není nikdy dost - je zjevně charakteristikou takovéhoto nesmyslu. Inu není se čemu divit...A ta hra na city????Really? ()

rykardo odpad!

všechny recenze uživatele

Mno..., pravdou je, že už jen pohled na podtitulek, kterej se zmiňuje o spolupráci USA s Bulharskem, při natáčení tohoto podmořského sájensfikšn klenotu, ve mně začal budit jisté obavy..., no a samo, že taky jo, obavy to byly zcela oprávněné... Ona to totiž, vážení filmoví přátelé, není žadná prdel, když se na vás v jednom filmovém záběru vyřítí otevřená tlama žraloka za zvukového doprovodu pořádně nasranýho, řvoucího lva či tygra ( nebo co to bylo za šelmu :D:D:D ) a ten samý záběr s tím samým zvukovým doprovodem je pak ještě xkrát použit v různých částech filmu... Ve výčtu podobných " kuriozit " bych mohl pokračovat, ale kašlu na to, byla by to jen ztráta času... Obecně se sci-fi nebo hororovými béčky nemam žádnej problém, ale v případě této kuriozní americko-bulharské kooperace ´sem se chytal za hlavu každou chvíli... a jelikož mam bizarní věci rád, chtěl jsem dokoukat za každou cenu až do konce a tak se taky stalo :-):-) RAGING SHARKS je ve svym ranku jasnym odpadem, kterej bych ke zkouknutí doporučil snad jen uživatelce databáze s nickem Mi Nü-Chai ( za ten ANGST... ), nikomu jinýmu ale ani náhodou... ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

heh... ze na toto vobec niekto da peniaze, aby to vzniklo. A uz ked da, tak by mal dat viac nech to mas aspon minimalnu uroven... Vysvetli mi niekto, preco sa clovek pusti do natacania filmu, kde je jasne, ze vzhladom na okolnosti bude technicky narocny a ma na to mesacny rozpocet ciganskej rodiny ? Nepochopitelne... pokial ide o pripeh tak je to kardinalna kokotina, o tom sa ani nemusime bavit. To, ze zraloky v kazdom zabere revu ako lev tiez nechcem spominat.... No a ten genialny strih aby docielili strasnu melu v oceane som tiez nechcel... Co som chcel spomenut su herecke vykony a vykreslenie postav.... tlieskam.... ocenil by som ich tak, ze by som ich zobral na lod... odviezol ich do juznej afriky... narezal im ruky a hodil do vody. Tak by mohli nadobudnut aspon ciastocnu predstavu o tom ako sa clovek chova v ohrozeni zralokom.... Rezisera tymto pozdravujem a prajem mu skoru smrt... 0% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

No, to sme ale dopadli, ked uz kadejake podozrive individuum si sadne na rezisersku stolicku /Danny Lerner/ a podho vykradat Spielbergov film Jaws. Jo a ten zralok bol priserne digitalny, mohli ho uz rovno spravit z plasteliny, vzbudzofval by rovnaku "hrozu". 0 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda tyhle sračkoidní filmy by neměl ani ten nestupidnější producent odsouhlasit k výrobě. Pokud ano, měl by si na místě hnedle dát na šestkrát napřesdržku. 15% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

No tak toto bol riadny guláš :) V prvom rade treba pochváliť žraločie útoky, pri ktorích boli využíté zväčša zábery živých žralokov a v prípade potreby vcelku vkusne urobené a decentne využité makety. Síce ma pri každom zábere na žraloka iritovalo "vrčanie", ktoré žraloky akože vydávali, ale povedzme. Čakal som, že sa scenár bude držať vcelku zvládnutých žralokov, ale nie. Bola tu evidentná snaha o vytvorenie niečoho bombastického. Skrz to sa do príbehu postupne mieša supertajný agent vládnej organizácie, ponorka, ufáci /ich alien-predator balet stojí zato/ a vzniká neprehľadný nelogický guláš. Klincom do rakvy sú "úžasné" herecké výkony, tupé dialógy, no skrátka všetko zle :P 25 % ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Žralok, ktorý sa vyrúti s revom leva, určite študoval cudzie jazyky na Kembridži. Mimozemšťania ho tam poslali, aby sa dohovoril, keď levy napadnú ich podmorskú skládku drahocenného odpadu. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Že to celé působí značně amatérským dojmem, to bych ještě zkousnul. Když ale žraloci při lovu obětí řvou jako rozzuření tygři a v závěru se objeví pod vodou mimozemšťané, to už je trochu moc. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi špatné. Herci (tedy pokud se to tak dá říci) běhají po jakési kuchni, přičemž se kamera klepe aby navodila dojem otřesů a výbuchů. Záběry na útoky žraloků se několikrát opakují (asi nezbyly prachy a tak se muselo občas zopáknout něco co už ve filmu bylo) a ten závěr - hahahahaha. To jsem se opravdu nasmál... ()

Reklama

Reklama