Reklama

Reklama

Je možné zaľúbiť sa v priamom prenose? Sexi Ryan Banks sa stal hollywoodskou hviezdou zo dňa na deň, za čo z veľkej sčasti vďačil svojmu najlepšiemu priateľovi Toddovi Dohertymu, svojmu agentovi. Keď si však pošramotí povesť neúspešným filmom, Todd má tri mesiace na to, aby všetko napravil a Ryanovi napravil reputáciu. Todd dostane skvelý nápad - vymyslí šesťtýždňovú televíznu zoznamovaciu šou "Chcem sa vydať za Ryana Banksa", v ktorej si má starý mládenec Ryan vybrať z pätnástich uchádzačiek... Vydajachtivé dievčatá a ženy vyberajú televízni diváci. Všetko by bolo fajn, keby... Keby si Ryan nevybral Charlie, dievčinu, do ktorej sa Todd zaľúbil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá, chytrá a vtipná romantika na televizní poměry. Za prvné kdo by odolal Bradleymu že? Jason vzdal důstojně hold nostalgii zašlé slávy Brandona Walshe a ještě si s nadhledem udělal z něj i sebe prdel, to se cení podruhé. Emma trošku pokulhávala a možná k tomu přispěla i její poněkud rachitická postava, přesto hlavní trojlístek pár nedostatků pomocí důvtipu a inteligence hravě překonal a dokonce velmi zábavně. Nezbytný sladkobolný závěr nic nepokazil, naopak překvapil ještě víc a o to příjemněji. Za třetí chválím ST1 za absenci reklam, v tomto případě by mi vadily opravdu víc než jinde. A pokud jde o slovenštinu, ani jsem ji nevnímala jako jiný jazyk, tak dobře se poslouchala. Jasné štyri.☺ ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Veľakrát obohratá romantická komediálna zábava, ktorá ale nečakane funguje. Aj kvôli Jasonovi Priestleymu, ktorého mám rád už od Beverly Hills 90210. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Ide síce o miliónkrát videný koncept ľúbostného trojuholníka, ale tento film mi bol akýsi sympatický a oceňujem nečakaný záver a tiež niekoľko extra dlhých záberov bez strihu. Štyri hviezdičky udeľujem s čistým svedomím, hodnotenie v rámci žánru - romantická televízna (resp. béčková) komédia - by bolo ešte vyššie. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Pri žánri romantickej komédie je to vždy náročné, hlavne vymyslieť a natočiť niečo, čo tu buď nebolo už tisíckrát, alebo aby to nebolo trápne a klišéovité... Na tomto filme je zaujímavé, ako tvorcovia ukazujú aká skutočná je taká "reality show" & ako krásne sa dá jedným alebo dvoma strihmi niečo upraviť... Veľmi sa mi taktiež páčil koniec & výber jednej z finalistiek, obyčajne zvykne srdce padnúť do rúk princa (s tučným kontom & veľkou slávou:-)) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Nemám rád reality show a tenhle film se odehrává uprostřed jedné z nich – z toho nemohlo vzniknout nic dobrýho. Taky že ne. Je to prostě hloupej film, ne tak abych byl přímo znechucen, ale otrávenej sem byl pěkně. Zvlášť ten závěr je „dechberoucí...“ Aspoň že tam hraje Jason Priestley, toho sem baštil v dobách mého naivního mládí jako Brandona a tady mě taky nezklamal. No ale film je to blbej. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět pro romantický film, který nám ukáže zákulisí a jak to chodí v reality show. Ta se vysílala i u nás a to pod názvem Vem si mě. 15 dívek zavřených v hotelu se snaží o přízeň a pozdější svatbu s kdysi populárním hercem R. Banksem. Toho hraje představitel Brandona Walsche z Beverly Hills 90210 (příjemné připomenutí mého oblíbence z tohoto seriálu). Na to že se jedná o televizní film, tak snímek předčí leckteré známější tituly, které měly to štěstí a dostaly se na plátna kin. Kvituji především konec, který je velmi originální a povedený... ()

casef 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická oddychovka, se sympatickými herci. Originální námět z prostředí reality show, s nečekaným koncem. ()

Reklama

Reklama