Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gus (Danny Glover - Smrtonosná zbraň) a Joe (Joe Pesci - Sám doma), jsou dlouholetí kamarádi a vášniví rybáři, kteří vyhráli velkou cenu - prázdninový pobyt na Floridě. Oba kumpáni, kteří mají rádi legraci, se rozhodnou vyrazit na ryby v naději, že konečně chytí svůj největší kus. Na výletě se pochopitelně semele celá řada bláznivých událostí, seznámí se s mistrem podvodů Dekkerem Masseyem a setkají se s dvojicí půvabných žen - Ritou (Rosanna Arquetteová) a Angie (Lynn Whitfieldová). Společně pak prožijí dobrodružství, o jakém si netroufali ani snít, dostanou se do problémů, jaké si snad ani nedokázali představit, ale rozhodně na tenhle výlet nikdy nezapomenou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (41)

Cival 

všechny recenze uživatele

Moji oblíbenci Glover a Pesci zachraňují co mohou. Bohužel scénář je průměrný a režie nebývale zmatečná. Ale nenudil jsem se... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rybář, to je chlap, kterýho přes noc tvrdě znásilňuje jeho manželka a on ráno celej říčnej běží k řece, do který strčí na celý dopoledne chladit ten svůj proutek, kolem 14:00 se vyklimbá a jde do nejbližích uzenin koupit nějakou tu rybí chcíplotinu k jídlu, aby měl sílu na přežítí další sexuální agrese ze strany své manželky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se nijak zvlášť nevyvedla a nebýt obou hlavních představitelů, kteří dělají co se dá, tak by byl výsledek ještě zoufalejší. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Setkání dvou herců, jakými Joe Pesci a Danny Glover jsou, jsem si nechtěl nechat ujít. To jsem ale nevěděl, že tahle jinak ucházející roadtripová komedie, bude plná dost naprosto brutálně trapnejch scén, kterejm vévodí snad ta ke konci filmu, kde se Danny Glover a Joe Pesci perou s krokodýlem. Hned jsem si vzpomněl na film Ed Wood, kde stejnej režisér točil scénu se zfetovanym Belou Lugosim, jak se v bazénku pere s šesti hlavou olihní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Danny Glover a Joe Pesci si sadli v Smrtonosnej zbrani 2 a 3 a tak, rok pred nevydarenou štvorkou, napadlo, dať ich dokopy v samostatnom filme. Výsledkom je neduživá, neveľmi zaujímavá komédia Na rybách. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie, která si získala mé částečné sympatie hlavně díky tomu, že já sám rybaření miluju a s problémy hlavních hrdinů jsem se dokázal zžít. Svoje si odvedli i Pesci a Glover, což jsou oba herecké persony a svých rolí se zhostili s takovou grácií a vervou, která zachraňuje i zdánlivě nezachránitelný scénář:) Film, který při sychravém nedělním opoledni vždy přijde vhod.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pesci s Gloverom sa naozaj snažia, hrajú ako o dušu a niektoré scénky sú vtipné a zábavné, ale film ďalej ako je len slabučký priemer nepustí jednoduchý, hlúpučký scenár, ktorý je vážne jedna veľká pohroma. 50/100 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka, ktorá ťaží najmä z perfektného obsadenia dvoch hlavných úloh. Poteší aj zopár fajn hlášok, avšak ani herci nedokážu niečo, čo nemá ambíciu zaradiť sa medzi nadpriemerné komédie vďaka nič moc scenáru (J.J. Abrams!?) vytiahnuť nad onen priemer "iba" svojou účasťou. Pokiaľ máte chuť vidieť pôvodne hudobníka a stand up komika Pesciho v inej úlohe ako je brutálny mafián, tak asi neoľutujete. Ale to si zase môžete pustiť Lethal Weapon 2-4. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Joe Pesci i Danny Glover se snaží, ale kromě nich tahle trochu bláznivá komedie nenabízí nic. Není to vyloženě nuda, ale tři hvězdičky si to prostě nezaslouží (50%). ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Vysadit do bláznivého děje dvě podvědomě sympatické tváře a sledovat, co nastane. Tenhle nefér plán po zásluze ztroskotal, ale i přes krajně primitivní scénář to není vyloženě zahozený čas. Jen se musí říct, že všechno kladné se vztahuje pouze k dvojici Pesci-Glover. Staří harcovníci dostali cejch buranů a melou bez ustání. Vtipné odlehčení přichází místy, jakoby si tvůrci uvědomovali blbost filmu a sázeli hlavně na hysterické scény a ječící hrdiny. Nuže, desítky lepších filmů už na kontě určitě máte, ale pokud máte k ústřední dvojici kladný (či dokonce fanouškovský) vztah, tak přistupujte k Na rybách bez obav. Koneckonců i vychytná hláška sem tam připlave. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem teda trošku jiný druh humoru ( něco ve stylu filmů s Lemmonem & Matthauem ). Glover a Pesci taky nejsou špatná dvojka, ale s Gibsonem jim to jde oběma lépe :). I tak jsem se ale místy smál, to je hlavní. 50% [říjen 2006] ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tak trošku slaboduchá komedie. Joe Pesci a Danny Glover se chovají jako dva trapáci, kam se pohnou, tam je pohroma a tak pořád dokola.. Něco se povedlo a zasmějete se, ten zbytek je nuda. Roli záporáka si zahrál Nick Brimble. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletka: Pesci a Glover idu na ryby a pri tom zaziju nejake tie akoze vtipne prihody. Casting sa vydaril. Gloverovi a Pescimu to sedelo uz v serii Lethal Weapon. Hraju tu takych dedinskych vydlakov, ktory sa neustale dostanu do nejakej slamastiky. Proste taka menej imbecilna dvojka ako vo filme Blby a blbsi. Ale vysledok nie je prilis vtipny. Scenar neposkytuje prilis moznosti pre vydarene vtipy a ked uz sa najaka prilezitost vyskytne, tak ju pochova svojou reziou nevhodne vybraty reziser Christopher Cain. Akcne sceny mu idu a tak sa dockate par slusnych kaskaderskych kuskov, ale akonahle ide o zabavu, tak nedokaze poriadne vygradovat komedialne sceny a vysledok pôsobi sterilne. Skoda. Take skvele ustredne duo by si zasluzilo lepsi film. 4/10. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, až se začne opravdu něco dít (jsem rybář a asi proto jsem se díval), a konec celý ten nudný děj docela povznesl na slabší tři hvězdy. Dobrá dvojka, zajímavý nápad, ale Joe Pasci - parodující Paola Villagia mi zas tolik nesedl. Měl být víc jako v Sám doma. Ale nevadí. Na odreagovani docela prijatelne. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dobra magorina v relativne pozitivnim smyslu. Kdo ma rad zabavny element serie Lethal Weapon, nebude zklaman, prestoze Gibson zde chybi. Z dvojice Glover - Pesci mi vic sedne Glover. Pesci pusobi jako vzdy otravne, ale vzato v zanru komedie se to da, horsi je to kdyz se snazi o serioznejsi role ala tragicti Goodfellas. Ano, je to bcko vesmes o nicem, ale pomerne zabavne. 5/10 ()

Reklama

Reklama