Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gus (Danny Glover - Smrtonosná zbraň) a Joe (Joe Pesci - Sám doma), jsou dlouholetí kamarádi a vášniví rybáři, kteří vyhráli velkou cenu - prázdninový pobyt na Floridě. Oba kumpáni, kteří mají rádi legraci, se rozhodnou vyrazit na ryby v naději, že konečně chytí svůj největší kus. Na výletě se pochopitelně semele celá řada bláznivých událostí, seznámí se s mistrem podvodů Dekkerem Masseyem a setkají se s dvojicí půvabných žen - Ritou (Rosanna Arquetteová) a Angie (Lynn Whitfieldová). Společně pak prožijí dobrodružství, o jakém si netroufali ani snít, dostanou se do problémů, jaké si snad ani nedokázali představit, ale rozhodně na tenhle výlet nikdy nezapomenou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (41)

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Ultra hovadina. Pesci s Gloverem jako dvojice neuvěřitelně nesnesitelných retardů, kterým se podařilo ve mně probudit sadistu. Kdyby to bylo aspoň vtipný, ale většinou to bylo spíš "what the fuck?", a ne to pozitivní "wtf". Scéna s bleskem mě ale moc potěšila. Za tu hoďku a půl jsem oba hlavní protagonisty nesnášela natolik, že jsem si přála aby Pesciho ten blesk trefil ještě aspoň pětkrát... hm, to by bylo fajn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletka: Pesci a Glover idu na ryby a pri tom zaziju nejake tie akoze vtipne prihody. Casting sa vydaril. Gloverovi a Pescimu to sedelo uz v serii Lethal Weapon. Hraju tu takych dedinskych vydlakov, ktory sa neustale dostanu do nejakej slamastiky. Proste taka menej imbecilna dvojka ako vo filme Blby a blbsi. Ale vysledok nie je prilis vtipny. Scenar neposkytuje prilis moznosti pre vydarene vtipy a ked uz sa najaka prilezitost vyskytne, tak ju pochova svojou reziou nevhodne vybraty reziser Christopher Cain. Akcne sceny mu idu a tak sa dockate par slusnych kaskaderskych kuskov, ale akonahle ide o zabavu, tak nedokaze poriadne vygradovat komedialne sceny a vysledok pôsobi sterilne. Skoda. Take skvele ustredne duo by si zasluzilo lepsi film. 4/10. ()

Reklama

navorski 

všechny recenze uživatele

Tady už fakt chyběly jen šlehačkové dorty... Prostě taková přiblblá ztřeštěná komedie o dvou blbečcích, kteří jedou na ryby a bůhví jak se jim podaří dopadnout nějakého podvodníka (a prý také vraha...). Jenom nechápu, proč ty dva blbečky museli hrát zrovna Pesci a Glover. Kdyby je hrál někdo jiný, mohl jsem těch 90 minut strávit nějak lépe... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rybář, to je chlap, kterýho přes noc tvrdě znásilňuje jeho manželka a on ráno celej říčnej běží k řece, do který strčí na celý dopoledne chladit ten svůj proutek, kolem 14:00 se vyklimbá a jde do nejbližích uzenin koupit nějakou tu rybí chcíplotinu k jídlu, aby měl sílu na přežítí další sexuální agrese ze strany své manželky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Setkání dvou herců, jakými Joe Pesci a Danny Glover jsou, jsem si nechtěl nechat ujít. To jsem ale nevěděl, že tahle jinak ucházející roadtripová komedie, bude plná dost naprosto brutálně trapnejch scén, kterejm vévodí snad ta ke konci filmu, kde se Danny Glover a Joe Pesci perou s krokodýlem. Hned jsem si vzpomněl na film Ed Wood, kde stejnej režisér točil scénu se zfetovanym Belou Lugosim, jak se v bazénku pere s šesti hlavou olihní. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Pri natáčaní filmu sa stala tragédia. To, čo malo byť úhľadným skokom a pristávacím manéverom, sa stalo osudným pre jednu z komparzistiek na scéne rodinnej komédie. V scéne, v ktorej mal čln naraziť na rampu a pristáť medzi dvoma ďalšími člnmi, ale kaskadér narazil na rampu pod zlým uhlom, prevrátil ju a poslal ju do dvoch ďalších člnov, ktoré potom zasiahli skupinu komparzistov stojacu okolo ako dav v pozadí. 29-ročná Janet Wilder bola pri nehode smrteľne zranená a štyria ďalší boli vážne zranení – vrátane jej manžela, ktorého držala za ruku v čase nárazu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama