Reklama

Reklama

Oprah show

(pořad)
  • Česko Show Oprah Winfreyové (více)
Talk-show
USA, 1986, 50 min

Režie:

Joseph C. Terry

Účinkují:

Oprah Winfrey, Kate Walsh, Marlee Matlin, Brad Garrett, Ricardo Chavira, James Denton, Lisa Ling, Alicia Keys, Raven-Symoné, Thandiwe Newton (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talk show se poprvé vysílala 8. září 1986 a dosud se objevila v televizním vysílání 145 zemí. Jenom v USA ji týdně sleduje kolem 42 milionů lidí.
Celebrity mají k Winfrey, která je navíc populárnější než řada z nich, důvěru a často jí svěřují exkluzivní informace. Herec Tom Cruise v jejím pořadu například v roce 2005 velmi nadšeným způsobem, který byl později často parodován, mluvil o své lásce k mnohem mladší herečce Katie Holmesové a poskakoval při tom na gauči. Zpěvák Michael Jackson zase v její talk show v roce 1993 odhalil, že trpí nemocí, která způsobuje blednutí jeho pokožky. Velkou publicitu získal její rozhovor s bývalou kandidátkou na viceprezidentku Spojených států Sarah Palinovou, jež v The Oprah Winfrey Show představila své paměti. V roce 2007 pak Winfrey v dalším slavném okamžiku vysílání své show se slovy "Dostáváš auto! Dostáváš auto! I ty dostáváš auto! Každý dostává auto!" věnovala všem 276 divákům ve studiu auta. Vozy v hodnotě sedmi milionů dolarů nicméně dostala darem od automobilky General Motors.
Po 25 letech však Oprah Winfrey show končí. Naposledy se pořad vysílá 9. září 2011. (snoopik)

(více)

Reklama

Reklama