Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Valerii Highsmithové, dceři bohatého magnáta, se celý život lepí smůla na paty. Proto je její otec nervózní, když odjíždí sama na prázdniny do Mexika. Problémy začnou hned při odjezdu, zavazadla jsou poškozená a zřejmě i vykradená. Při telefonování Valerie spadne z balkónu hotelu, záhy je na ulici přepadena a okradena. Dokonce ji srazí motorka, a když se probere z bezvědomí, neví, kdo je. Toho využije dobrodruh Games, který ji odvede k sobě s úmyslem vyrazit z její rodiny nějaké finance. Po sérii katastrof, které se na něj díky Valerii sesypou, toho ale brzy nechá. Tatínek zatím přemýšlí, jak ztracenou dceru najít, a přichází na geniální nápad - po jejích stopách se může vydat stejný smolař, jako je Valerie. Nalézá ho v účetním z jeho firmy. Protože Evžen je ale opravdu cvok k pohledání, posílá s ním do Mexika jako "dozor" solidního, spolehlivého detektiva. (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

Ariaan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vypadá odpad. Vzít vtipnou, nápaditou, osvěžující francouzsku komedii se skvělými herci, okopírovat ji skoro doslovně, přesto nevtipně, trapně... dosadit americké herce, protože americký divák by asi nešel na "ty cizí lidi"... Za to by tým autorů zasloužit vidět všechny díly Cest domů rychle za sebou... ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Remake Kopyta, kterému se ani omylem nevyrovná, ale jinak docela ujde. Rozdíl mezi tímto remakem a originálem je ten, že originál Kopyto s Richardem a Depradierem je i po stém zkouknutí pořád stejně okouzlující. Originál je holt originál a ten je a vždy bude jen jeden a ten mi k divácké radosti 100% stačí. ()

Reklama

luciluci 

všechny recenze uživatele

americký remake francúzskeho Kopyta (s Pierrom Richardom). Keďže je to remake porovnávaniu sa nevyhne. A to je asi jeho najväčší problém. Keby človek nepoznal jeho francúzskeho predchodcu, tak si povie, že je to celkom dobrá bláznivá komédia. Takto ale, hoci je miestami bláznivejšia ako Kopyto, ako celok na originál skrátka nemá. Ale na takú siestu po víkendovom obede je akurát. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další americká předělávka výborné francouzské komedie, která opět nemůže fungovat. Richard s Depardieum byli skvělí, tady je Short nesnesitelný a Glover ty hlavičky zase až tak moc neumí. Navíc zde chybí téměř jakékoliv inovace, tedy kromě auta visícího z útesu, jinak se film drží dějově celou dobu přesně ve stopách originálu. Zkrátka když 2 dělají totéž, není to totéž. 30% ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

To je utrpení koukat na ty remaky. Málem jsem to nedokoukal a musel jsem si dát přestávku. Každopádně jsem si musel hned zpravit chuť originálem, kterému jsem dal za 5* a to u mne nastává jen zaslouženě a film musí mít všech pět P a jedno H (hudbu). Tohle je propadák ve všem. A tu jednu hvězdu jsem dal za to, že ve mě probudil velkou chuť si dát originál. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama