Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Valerii Highsmithové, dceři bohatého magnáta, se celý život lepí smůla na paty. Proto je její otec nervózní, když odjíždí sama na prázdniny do Mexika. Problémy začnou hned při odjezdu, zavazadla jsou poškozená a zřejmě i vykradená. Při telefonování Valerie spadne z balkónu hotelu, záhy je na ulici přepadena a okradena. Dokonce ji srazí motorka, a když se probere z bezvědomí, neví, kdo je. Toho využije dobrodruh Games, který ji odvede k sobě s úmyslem vyrazit z její rodiny nějaké finance. Po sérii katastrof, které se na něj díky Valerii sesypou, toho ale brzy nechá. Tatínek zatím přemýšlí, jak ztracenou dceru najít, a přichází na geniální nápad - po jejích stopách se může vydat stejný smolař, jako je Valerie. Nalézá ho v účetním z jeho firmy. Protože Evžen je ale opravdu cvok k pohledání, posílá s ním do Mexika jako "dozor" solidního, spolehlivého detektiva. (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Americký remake francouzského snímku 'Kopyto' (1981), který je jak přes kopírák a to doslova. Po remaku 'Tři uprchlíci' (1989), dle snímku 'Otec a Otec' (1983), si roli Pierre Richarda zopakoval Martin Short. Nick Nolte ze Třech uprchlíků se však už v původní roli Gérarda Depardiea neobjeví. Tentokrát si ji, s vůlí sobě vlastní, střihl Danny Glover. A jak to dopadlo? Očekávaně herecké kvality vycházejí jen z poloviny. Martinu Shortovi, stejně jako v předešlém zmíněném remaku, podání dané ztřeštěnosti a všudypřítomné smůly, chybí ta správná jiskra, jakou oplývá Pierre Richard. Danny Glover se sice také snaží, ale jako Gerard Depardieu prostě není. A navíc vše ještě pohřbívá hrozný dabing. Američané se na tento filmový skvost dívají jinak, ale pro nás se to jeví jako naprostá zbytečnost. Originál je prostě originál. To je jako kdyby se někdo rozhodl natočit remake nějakého původního filmu s Vlastou Burianem. Raději na to ani nemyslet. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tu vidno, že pokiaľ je Danny Glover v hereckej dvojici s kýmkoľvek iným, je to bez úspechu, pretože žiadny z jeho filmom sa kvalitou ani len nepribližuje k sérii 'Leathal Weapon'. 45%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další americká předělávka výborné francouzské komedie, která opět nemůže fungovat. Richard s Depardieum byli skvělí, tady je Short nesnesitelný a Glover ty hlavičky zase až tak moc neumí. Navíc zde chybí téměř jakékoliv inovace, tedy kromě auta visícího z útesu, jinak se film drží dějově celou dobu přesně ve stopách originálu. Zkrátka když 2 dělají totéž, není to totéž. 30% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard má tragický šmrnc přemýšlivého nešiky, ale tahle nazrzavo nabarvená nakadeřená zrůdička je jen odpudivá. /11. 7. 11./ ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Ty americké remaky francouzských filmů mě docela unavují. Tento navíc redukuje to, co bylo zábavné v originále, na minimum... Zatímco Pierre Richard byl v originále zábavný a úžasně sebevědomý, ani si prakticky neuvědomoval, co se kolem něho děje, tak Martin Short je prostě neurotický.... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Martin Short je proste klasa, je to istota a dokázal to už viackrát, prekvapivo skvelý je ale Danny Glover, ktorý si komediálny žáner pred tým veľmi neoskúšal, snáď ak neberieme do úvahy niektoré komické pasáže zo série SMRTONOSNÁ ZBRAŇ. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...američania nie sú schopní pozrieť si originál /film:Kopyto s P.Richardom/ tak natočia takýto odvar...z úcty k predlohe jedna hviezda.... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No párkrát jsem se zasmál, ale ne tak moc, abych měl na břichu vánočku. Po pravdě, díval jsem se na to jenom kvůli tomu, že se v dané chvíli nedalo dělat nic jiného. A takhle na mě taky ten film zapůsobil - kdybych nemusel, tak se na něj nepodívám. No ale pro méně náročného je to film akorát. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Danny Glover se hodí do party snad ke každému. Kdyby nebylo jeho, kde by tahle komedie asi skončila? V koši na laciné špinavé prádlo. Na tohle se dá v pohodě koukat. 60% = 3/5 ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Kopytem sem, Samým štěstím tam.. Opět další americká věrná kopie docela dost dobrého francouzského snímku.. To jsou amici fakt takový idioti a nekoukají na zahraniční filmy? nebo jenom neví co z penězma a zbytečně je utápí ve fimlovém průmyslu? ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Remake Kopyta, kterému se ani omylem nevyrovná, ale jinak docela ujde. Rozdíl mezi tímto remakem a originálem je ten, že originál Kopyto s Richardem a Depradierem je i po stém zkouknutí pořád stejně okouzlující. Originál je holt originál a ten je a vždy bude jen jeden a ten mi k divácké radosti 100% stačí. ()

Reklama

Reklama