Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Eddie Macon se neprávem ocitne ve vězení. Protože na něj doma čeká manželka se synem, pokusí se z vězení utéci, aby mohl i nadále žít v klidu se svou rodinou. Útěk se mu sice podaří, ale začne ho pronásledovat starý a ostřílený policista Carl Marzack, který chce uprchlého vězně chytit za každou cenu. Eddie míří do Mexika, kde se má sejít se svou rodinou. Cestou ho však na svém pozemku zadrží bratři Pottsové, kteří ho chtějí pověsit za údajnou krádež dobytka… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

tutkaha 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt slabota a musím říct, že ani zapadající spartakova hvězda to nezachránila. Průhledné, předvídatelné situace, nedokonalé herecké výkony. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zvláštní snímek o utíkajícím "zločinci", který chtěl jen dobře žít, mít svou vysněnou loď, zdravého syna a dobrého zaměstnavatele se slušným příjmem. ()

Jeffic 

všechny recenze uživatele

No jak tady čtu ty komentáře, tak po jejich přečtení bych neměl moc dobrej dojem, co je však naprosto naopak. Film zachycuje člověka, který byl neprávem odsouzen, proto utíká pryč, při jeho útěku se nám dostávají informace o rodině, jeho zážitcích s nimi atd. Film je velmi dobře zpracovaný, pravda herecké výkony nejsou nic moc. Ale vidět mladého Johna Schneindera (znám ho ze seriálu Smallville) je dobré, až se divím, že na kontě nemá moc filmů. ()

Reklama

Reklama