Reklama

Reklama

Papoušek a poklad

Obsahy(1)

Amazonka 1850 - piráti našli a zakopali poklad, sledoval je papoušek, který se po letech objeví v rodině patnáctiletého Sama. Samův život probíhal bezstarostně až do doby, kdy jeho dědeček, kterého má velmi rád, musel do nemocnice. Od této chvíle se musí starat o jeho papouška. Spolu s ním se vydává na dalekou cestu, při které pátrá po pokladu, jenž před stopadesáti lety ukryli piráti. Zažívá celou řadu nebezpečných dobrodružství a nakonec je jeho úsilí korunováno úspěchem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo by ste povedali na film, v ktorom si jednu z hlavných úloh zahral papagáj? Nie nejaký digitálne animovaný papouch, ale živý pestrofarebný operenec z čeľade ara. Myslíte, že je to blbosť, na ktorú môžu pozerať tak akurát deti v predškolskom veku? I ja som si to myslel. No i tak som si austrálsky snímok "Papagáj a poklad" pozrel. Nakoniec to nebola až taká infantilná, detská somarina ako som očakával. Jedná sa o jednoduchý dobrodružný, rodinný film o pátraní po poklade, ktorý pred stopäťdesiatimi rokmi (v roku 1850) ukryla banda pirátov. Pätnásť ročný stredoškolák Sam a hovoriaci papagáj jeho starého otca sa ho pokúsia objaviť. Vyriešili by tým nepriaznivú finančnú situáciu starého pána, ktorému hrozí, že príde o svoj dom a bude nútený žiť v domove dôchodcov. Je to pohodová komédia, ktorú v roku 1998 natočil režisér Mario Andreacchio. ** ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Napoleon je i The Real Macaw australský rodinný film s dobrodružnou tématikou. Klasika mého dětství a jeden z mála dětských filmů, na který se dá dívat i v dospělosti. Yeah, je to televizní, má to jednoduchý příběh, ale umí to být napínavé a má to i nějaké to morální poselství, které se prezentuje nádherným ústředním hudebním motivem. Link pro zájemce. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Povedený dobrodružný film o mladém chlapci, který díky papoškovi najde poklad. Docela příjemný oddych se špetkou zábavy i napětí. ()

Jenda.SG-1 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu je papoušek, jehož průpovídky zaručeně pobaví i dospělé, jinak jde o celkem pěknou rodinnou komedii. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Příjemný kratký film o dobré vůli mladého chlapce s papouškem, který bude chtít získat poklad pro svého dědečka, který nemá peníze. Když jsem byl malý, měl jsem na kazetě nahráno jenom půlku filmu, ale pak jsem koupil DVD a snímek skoukl celý, ale bohužel s jiným dabingem, ale to nevadí, bavil jsem se i tak. ()

bobo7171 

všechny recenze uživatele

zboznujem ukecanych papagajov, ale ten koniec to to cele pokazil. chcel by som vidiet jedineho cloveka, ktory by sa vzdal takeho pokladu... hoci je to len film, ten zaver je uplne na smiech... ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Krásný dobrodružný příběh o přátelství chlapce a papouška, kteří najdou starý pirátský poklad a usmíří se s tátou - moc jsme se při filmu bavili! ()

Reklama

Reklama