Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Donald je vyhozen z práce ve stejný den, ve kterém Sonny sleduje svou čerpací stanici mizet v plamenech. Jak spolu zapíjí smutek v baru, podaří se jim odzbrojit zloděje a stávají se z nich hrdinové. Brzy ale zjistí, že přežití závisí na jejich přátelství, které je potřeba udržet za každou cenu... (Courtemanche)

Recenze (12)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nemile mě překvapilo, že je celá tato komedie založená na výstřednostech Robina Williamse, kdežto Walter Matthau je zde v roli toho rozumného, kdo hlavního hrdinu - se střídavými úspěchy - krotí a umravňuje. Většinou plní zhruba stejnou funkci jako Jaroslav Marvan ve filmech Vlasty Buriana. Jenže Robin Williams mi nikdy k srdci nepřirostl. Vůbec nechápu, jak se někdo tak afektovaný může živit filmovým herectvím. Zatímco v některých pozdějších filmech ho snesu (jak kde), v Zůstat naživu to u mě úplně prohrál. 40% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Pif paf a nám už je to stejně jedno, pif paf a... .o))) . . . Naprosto bizarní, ryze americká (dá se říct i hollywoodsky satirická) crazy taškařice na ryze americká bizarní témata... :o) . . . A kdo by chtěl eventuelně vědět, jak to teda fakt bylo s Jimym Hoffou, mrkněte se na film "Hoffa". . . Anebo se na to vyserte. Dozvíte se tam némlich to samý kulový... ;o) - - - P.S. Sakryš, až se divím, proč jsem tomuhle filmu nedal těch pět hvězdiček :-o . . . Asi teda proto, že furt jde jen o ty ryze americká témata, o kterých my tu zkrátka bez bouchaček víme kulový... ;-) Nebo že bych si šel koupit nějaký koule a bouchačku? ... P.P.S. Těším se, až si tenhle film vychutnám s malým odstupem ještě jednou. Potom se vrhnu na nějaký smysluplnější komentář na tuhle nádherně nesmyslnou komedii. Anebo možná ne, nemělo by to asi smysl. Možná si raději koupím deset bouchaček. A eventuelně si teda někde dohledám, jakže to bylo doopravdy s tím Hoffou... :o))) - - - - - (poprvé viděno 22.3.2008 na dvd, komentář zde jako třetí (jako ::ne::smysluplný první - 22.3.2008) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divná komédia v ktorej sa pretnú osudy pasívneho smoliarskeho pumpára (Matthau), otravného čerstvo prepusteného úradníčka (Williams) a zlodeja (Reed), ktorý toho veľa nakecá, ale skutek utek. Nedobrovoľná ústredná dvojka zlodejovi prekazí lúpež a ten chce zabiť Matthaua, aby ho neudal na polícii, ale furt sa tam len kecá a ničoho naozaj vtipného sa nedočkáme. Matthau pôsobí znudene. Williams je otravný tým neznesiteľným spôsobom, že si prajete, aby bol na scéne čo najmenej a ten zlodej ma svojou neschopnosťou tiež len sral. Výsledkom je síce hviezdne obsadená, ale absolútne nefunkčná komédia u ktorej som nechápal, čomu sa mám smiať. 4/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mierne chaotická komédia, ktorá len zdanlivo jazdí po jednej hlavnej dejovej linke. Našiel som tam námety minimálne na tri ďalšie komédie ( úvod, kedy hrdinovia prídu o prácu, linka s vydieračským zlodejíčkom, tréningový combat camp ). To všetko zmixované, v nie až tak vtipnej komédii, ako napovedá americký plagát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Walter Matthau a Robin Williams si tu docela dobře sedli a místy je tahle komedie i vtipná, ale stejně jsem se neubránil tomu, že je zde vývoj, který je takový podivný, a celé je to takové jednoduché a vlastně o nic moc nejde, i když se to má tvářit jinak. Ta finální myšlenka mi nakonec nepřipadala nijak zajímavá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Michael Ritchie /Konec Rozkvetu/ natocil prijemny film o kamaratstve, Robin Williams v hlavnej ulohe exceluje, Walter Matthau /Sarada/ bol na urovni : 67 % ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Nudná americká komedie o jedné dvojici, která se dostane do výcvikového tábora a bojuje proti nájemnému vrahovi. Jediná vtipná scéna u které jsem se zasmál byla, když dcera jednoho z nich si při rozhovoru s otcem pouští porno kazetu. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Zábavná zápletka, dobré hlášky ("Worse than the lawbreakers are only the lawmakers" nemá chybu) a jako vždy spolehlivý Robin WIlliams , Walter Matthau tentokrát trochu v jeho stínu. ()

Reklama

Reklama