Reklama

Reklama

Léa Parkerová

(seriál)
Francie, 2004, 50x52 min

Hrají:

Sonia Rolland, Eric Defosse, Delphine Chanéac, Guillaume Gabriel, Jo Prestia, Xavier Lafitte, Lionnel Astier, Frédérique Bel, Jana Bittnerová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Všetci sa čudujú, čo to vlastne robí. Lea rozhodne nie je typ človeka, ktorý by pracoval v kancelárii a nemihol pritom ani okom. Táto atraktívna mladá žena má totiž povolanie, v ktorom pracuje incognito. Miluje bojové umenia a miluje napätie. Dokáže sa prevliecť do tých najvšemožnejších prevlekov, aby oklamala protivníka a potom mu zasadila zničujúci úder. Pracuje ako špeciálny agent v mene spravodlivosti, no je tu aj jej osobný život. Najbližšia rodina, je priatelia, tí všetci jej nevedomky neraz vedia poriadne znepríjemniť život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

tron 

všechny recenze uživatele

Neobyčajne odpudivý, zlý, hlúpy a nevydarený pokus zúfalých Francúzov o kriminálku. Neviem, či sú horšie odporné dialógy, školácke pokusy o psychologický rozmer, úsmevne bolestivá snaha scenáristov privodiť napätie, nevraviac o otravnom hereckom obsadení (a "akčných scénach"). Ak tento seriál niekoho baví, skutočne mu stačí málo. Dole klobúk. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Naivní, skutečně velmi naivní seriál...Ale po náročném dni se šálkem čaje v ruce a s polovypnutým mozkem se zdá i "Léa Parker" jako poměrně osvěžující dílko (nemluvě o zkouškovém období ;)). Ovšem nutno uznat, že v jistém ohledu patří tenhle seriál, a někteří uživatelé to ve svých komentářích zmiňují, ke špičce - "Léa Parker" totiž geniálně funguje jako přehlídka francouzských půvabů. A to nemluvím jen o hlavní hrdince a její (ještě hezčí) sestře...Za absenci výrazných tvůrčích ambicí, za svižné a myšlenkově nenáročné příběhy, a v neposlední řadě z mužského pohledu si "Léa Parker" ty dvě hvězdičky rozhodně zaslouží. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem rasista nebo tak neco, ale Lea Parker je ta nejhorsi a nejdivnejsi hlavni vysetrovatelka, kterou jsem kdy zazil. Pardon, nejhorsi a nejdivnejsi pracovnice v kartotece, ze ktere ji porad volaji a je tam mnoho prace. Pri takovych serialech chytam solidni zachvaty a mam chut neco rozbit. Ne, kecam, ale tohle je vazne uz moc. ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

"Mladá a hezká Léa Parkerová zanechala nudné práce úřednice a pustila se do boje se zločinem v řadách francouzské tajné služby. Se svým týmem se specializuje na zvlášť nebezpečné případy." - stačí Vám tenhle popisek z tv programu ? ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu, zde vidíme, kam až může světová velmoc v kinematografii klesnout, na bahnité dno sra...k.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

v záplavě popoledních tv seriálů si člověk moc nevybere, pár dílů se přežít dalo... ale některé momenty jsou opravdu k smíchu. 30% ()

Tommy987 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, či mám vôbec právo to hodnotiť, lebo sa mi nepodarilo dopozerať do konca ani jednu časť (nie že by som sa snažil), ale asi aj to o niečom svedčí a tak ten odpad dávam. Lea Parker je neskutočná sračka, ktorá svojou "kvalitou" dáva zabrať aj tým najspodnejším rakúsko-nemeckým skvostom seriálovej tvorby. Hlavná hrdinka je nesympatická, dialógy sú na úrovni telenoviel a lepší scenár by dokázal napísať aj psychicky narušený orangután po liečbe elektrošokmi. Takže výsledné hodnotenie ja krásna okrúhla 0 / 10. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Je to snad horší než některé německé kriminálky. Jediným ubohým důvodem, proč mi nevadí tento seriál občas shlédnout, je hlavní hrdinka, na kterou se kouká vskutku moc hezky. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Francouzský pokus o seriál z prostřední tajné služby selhává v hodně věceh.Prolínání se s osobními záležitostmi agentů je hodně na škodu, scénáře jsou hodně nedotažené což je oproti docela slušným námětům škoda. V seriálu je sice plno akce, která je ale zoufale špatná. Vůbec udělat ženu hlavní hrdinkou byl špatný nápad. Dopadlo to podobně jako Juliet Lescaut. Hlavní představitelka se sice snaží, ale na kopy s otočkou je specialista Chuck Norris a v jejím podání vypadají hodně trapně. Podobně je to s ostatními herci. Notně podprůměrný seriál... ()

Reklama

Reklama