Reklama

Reklama

Three on a Meathook

  • Velká Británie 3 on a Meathook!
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři dívky si jedou užít víkendové pohody u jezera, ale na cestě zpátky se jim porouchá auto. Na pomoc přijde sympatický místní mladík Billy, který je pozve přespat na farmu, kde žije spolu se svým otcem. Do rána se stane něco hrozného, tatík se ale jako vždy postaví za syna. Jak to následně dopadne s dívkou, do které se Billy zamiluje? (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Hitchovo Psycho a la grindhouse? Proč ne... Špatný obraz, špatný zvuk,... Ale je to tak osvěžující oproti všem těm seriózně točeným filmům dnešní doby, že nelze jinak, než se do těhle filmů zamilovat. Čím víc jich vidím, tím víc doceňuji Tarantinovu práci na Autu zabiják. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela sympatický pre-slasher/ serial killer movie. Kamarádky vyrazí na víkend k jezeru. Když se jim v noci porouchá auto, na záchranu přijde vesnický kluk Billy, který jim nabídne nocleh na statku svého otce. Noc ale nepřežije ani jedna z nich. Vraždí to snad Billy, aniž by si posléze cokoliv pamatoval? Dojde k dalšímu masakru?/ Z dešního pohledu už to není žádná velká záživnost, ale přesto jsem našel řadu hezkých a sympatických momentů. Zabíjení je uspokojivé, závěrečné rozuzlení (ač lehce předvídatelné) potěší, nechybí úsměvné chvilky trápení se hlavního hrdiny, romantické vsuvky, ani příjemná hudba a nahotinky. Ano, přesně takový ten grindhouse mišmaš. Tak jedna pohodová old school oddechovka. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Starý, 70's sleazy zrnitý grindhouse exploitation kousek, kde po prvních dvaceti minutách přijde rychlý sled vražd a vy si říkáte, o čem to sakra ještě dál bude. Bohužel, romantická vsuvka na kráse a zajímavosti filmu moc nepřidala, takže divák, pokud vydržel už jen z lásky k těmto starým levným flákům, si musel počkat na posledních řádově deset minut, kde opět došlo k jakémusi rychlému sledu krvavých událostí, a to bylo takřka vše, co nám tento film mohl nabídnout. Žádné pořádné spiknutí s možností nějakých větších zvratů a spletitostí. Příběh filmu je částečně postaven podobně jako třeba u "Psycho" nebo "Deranged", který jsem viděl nedávno, na skutečném příběhu, případu masového vraha Eda Heina / kanibala, který řádil v padesátých letech v americkém Wisconsinu/. Grafické násilí, krvavé scény, ohavné vraždy, nezapomenutelná scéna s řeznickými háky - film měl za úkol jistě šokovat, což se snad i povedlo. Ozvučení filmu nic moc, ale když už, tak pořádná groovy hudební kulisa stála za to. Nechápal jsem však zbytečné prodlužování hudebního výstupu kapely v baru, kde jsem si myslel, že sleduji místo filmu a hlavního protagonisty, který si sem přišel pročistit hlavu, nějaký koncert. Podobné filmy : "Texas Chainsaw Massacre", "Corpse Grinders", "Deranged", "In the Light of the Moon", "Ed Gein: The Butcher of Plainfield" ale také možno některé z 60's věcí od H.G. Lewise. První Girdlerův film mne nadchl tak napůl...2,5/5*. Komentář zde jako třetí v pořadí.. ()

Reklama

Reklama