Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Brody pracuje na Floridě v zábavním parku Mořský svět, kde se chystá otevřít novou atrakci - systém prosklených tunelů hluboko pod hladinou, kde mohou lidé během procházky sledovat zázraky hlubin. Zaměstnancům parku se podaří odchytit mládě žraloka, které se do parku dostalo poškozenou bránou. Vedoucí parku Calvin Bouchard rozhodne, aby se mládě stalo atrakcí parku, to však o několik dnů později zemře. Michaelova přítelkyně, bioložka Kathrin, hledá příčinu podivného chování delfínů. Nepřímo ji odhalí údržbář, který se po pracovní době potopil ke dnu, aby opravil poškozená vrata. Byl totiž napaden a usmrcen obrovským žralokem. Michael a Kathrin ho jdou hledat. Přestože se je neklidní delfíni pokoušejí zastavit, jejich chování potápěči pochopí až v okamžiku, kdy jsou napadeni velkým žralokem. S pomocí delfínů se jim podaří uniknout. V podmořském tunelu se za sklem objeví mrtvola muže. Přivolaný Michael pozná údržbáře a Kathrin ze stop po kousnutí pochopí, že se stal obětí žraloka, pravděpodobně matky odchyceného mláděte. Marně se snaží varovat Boucharda. Ten nevěří, že by mohlo k něčemu dojít, až do chvíle, kdy se žralok objeví za oknem podmořské restaurace, která je součástí parku. Nebezpečné zvíře, které hledá své mládě, zaútočí proti sklu a podaří se mu vniknout do kontrolní místnosti. Rozpoutá se rozhodující střetnutí mezi zuřící bestií a zoufalými lidmi. (TV Nova)

(více)

Recenze (256)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Možná je to kvůli nostalgii, kdy jsme za komunistů já a kámoš s jeho sourozencema čekali na neděli 20:15 na ORF1 na vysílání každého dílu Čelistí a druhý den si nadšeně vyprávěli, jak žralok komu ukousnul nohu a že ti zlí lidi neměli naštvat chudáka rodiče žraloka a ten by jim nezdemoloval ten mořskej park. Ale i po letech reprízy konstatuju, že Čelisti 3 jsou pohoda, s originální scénou zatopené turistické atrakce a chytrým žralokem, který přes sklo zdálky uvidí chlapa, který může za smrt jeho dítěte a rozbourá mu tlamou průhled, aby ho utopil. Čistá zábava. :) ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole ja sem prase zasrany :D tohle se mi driv libilo..a to sem driv ani nevedel ze vtom hraje denis quaid..ty kravo ten debil denis vleze do kazdyho pruseru :D je to strasny ty vole..to je proste v prdeli..hodnodeni jaws1 by bylo 100% a jaws 3 by bylo 0% :D uplne zbytecnej film a uz to nechci nikdy videt - jestli bych nekdy nasel tu kazetu na ktery sem to mel tak ji hodim o zed ! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si s nostalgie pozrel celú quadrilogiu a musím priznať, že napriek tomu slabému hodnoteniu, to nie je také zlé. Príbeh je celkom dobre zakomponovaný a vymyslený, aby sa mohlo v tejto sérii pokračovať ďalej. Herci, či akcie sú tiež celkom v pohode ako aj podvodný park. Najviac to kazí 3D efekt, ktorý bol možno na tu dobu zaujímavé spestrenie, no takto po rokoch je to otras. 50% - 2* ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není o nic slabší než zbytek produkce podobného tématu, který můžeme čím dal častěji vídat ve večerních hodinách na Nově. A ten pohled očima potápěče drceného žralokovými čleistmi mě jako malého dost vyděsil. Kdyby se to netvářilo jako pokračování Spielbergova masterpiecu byl bych ovšem šťastnější. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Aquapark má atrakci !!! Velkého bílého, kterej má asi metr a hned na svém prvním vystoupení je tak nervózní z davů okolo, že to s ním sekne, překulí se na bříško a hrdinně chcípne. Naštěstí se za něj objeví gumová náhrada velkých rozměrů s pořádným ocasem co má černý vočiska, ostrý zubiska a pořádný ploutviska a bude celej film prudit všechny v aquaparku a i nás diváky. Jenže Dennis Quaid se rozhodne nás všechny zachránit tam, kde se na to Brody vysral a se svým bráškou, který nesnáší vodu, se rozhodne do hodiny a půl Jawsáka sejmout, abychom tu blbost stihli rozdýchat a nezanechala v nás trvalé následky. A uspěje !!! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (6)

  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)
  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)

Reklama

Reklama