Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Brody pracuje na Floridě v zábavním parku Mořský svět, kde se chystá otevřít novou atrakci - systém prosklených tunelů hluboko pod hladinou, kde mohou lidé během procházky sledovat zázraky hlubin. Zaměstnancům parku se podaří odchytit mládě žraloka, které se do parku dostalo poškozenou bránou. Vedoucí parku Calvin Bouchard rozhodne, aby se mládě stalo atrakcí parku, to však o několik dnů později zemře. Michaelova přítelkyně, bioložka Kathrin, hledá příčinu podivného chování delfínů. Nepřímo ji odhalí údržbář, který se po pracovní době potopil ke dnu, aby opravil poškozená vrata. Byl totiž napaden a usmrcen obrovským žralokem. Michael a Kathrin ho jdou hledat. Přestože se je neklidní delfíni pokoušejí zastavit, jejich chování potápěči pochopí až v okamžiku, kdy jsou napadeni velkým žralokem. S pomocí delfínů se jim podaří uniknout. V podmořském tunelu se za sklem objeví mrtvola muže. Přivolaný Michael pozná údržbáře a Kathrin ze stop po kousnutí pochopí, že se stal obětí žraloka, pravděpodobně matky odchyceného mláděte. Marně se snaží varovat Boucharda. Ten nevěří, že by mohlo k něčemu dojít, až do chvíle, kdy se žralok objeví za oknem podmořské restaurace, která je součástí parku. Nebezpečné zvíře, které hledá své mládě, zaútočí proti sklu a podaří se mu vniknout do kontrolní místnosti. Rozpoutá se rozhodující střetnutí mezi zuřící bestií a zoufalými lidmi. (TV Nova)

(více)

Recenze (256)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy, věděl jsem, že Čelisti III budou běs a hrůza, ale když jsem viděl to 3D, přemohl mě hysterický smích.... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Když už toho umělého žraloka jednou v Hollywoodu zkonstruovali, chtěli ho zřejmě využít takzvaně "až do mrtě", neboli maximálně. Proto natočili ještě i trojku. Že tím uškodí legendární jedničce je jaksi nenapadlo. Trojka sice není až takový "shit" jak tady popisují někteří kolegové, ale rozhodně ve srovnání s původním jedinečným thrillerem působí jako ojetý trabant vedle zbrusu nového mercedesu. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

V sudu dochází pivo, v televizi začíná film Čelisti 3-D, spát se nechce. Situace vysloveně na hovno ve všech ohledech. Zřejmě první film, který má v názvu uvedené 3D, jenže ve skutečnosti žádné 3D neobsahuje. Až na ten záběr na ukousnutou ruku. Drasťárna taková, že mi málem upadla do obýváku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20,5miliónaTržby USA $45,517,055Tržby Celosvetovo $87,987,055║ vôbec nie také zlé, dej sa dá zniesť, skôr kolísavé triky to kazia /45%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Hezky sestupná je kvalita jednotlivých dílů této série. Zatímco jednička patří poprávu mezi filmovou klasiku, neboť nabízí pravé napětí a dobrodružství, dvojka si ještě drží alespoň průměrnou kvalitu, ale tento třetí díl už je jen nastavovanou kaší bez nápadu. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli se na to dívat šlo ale jak tam byl záběr kdy žralok předjede motorový člun už sem věděl co dám. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dvojkou (a ještě lépe jedničkou) měla série skončit. Na rozdíl od mistrovského prvního dílu a řemeslně zručně udělané dvojky to tentokrát působí jako nějaká parodie. Williams utekl, Scheider už také, naopak se tu vyskytli (jinak se jejich působení nazvat nedá) Dennis Quaid a Louis Gossett Jr. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo! Veľký Biely je zlý, ale Veľká Biela je beštia!! Preto nám ju Universal naservíroval rovno v 3D (= predmety nezmyselne sa rútiace proti kamere). Od filmu s takýmto poradovým číslom divák nečaká kvalitu a to je dobre, lebo ani nepríde. Samozrejme, prvý diel je klasika, ale ďalšie časti nie sú také katastrofálne, ako by sa mohlo zdať. Nečakal som prepracované postavy, výborné herecké výkony, ani kvalitný scenár. Čakal som atraktívnu výpravu, solídnych hercov v "nijakých" rolách a množstvo obetí. Plus-mínus som to dostal. Čo sa Čeľustí 3 týka, obsahujú veľa scén, ktoré sa odohrávajú na suchej pôde a kde postavy riešia vzťahy. To je hrozné. Akonáhle sa ale o slovo prihlási žralok, dostane to spád (napriek v dnešnej dobe už vyložene katastrofickým trikom). Vydarené sú najmä scény odohrávajúce sa hlboko pod hladinou, kedy sa z mútnej vody pomaly, zlovestne vynárajú prvé obrysy ohromujúcej, ľudožravej ryby. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Aquapark má atrakci !!! Velkého bílého, kterej má asi metr a hned na svém prvním vystoupení je tak nervózní z davů okolo, že to s ním sekne, překulí se na bříško a hrdinně chcípne. Naštěstí se za něj objeví gumová náhrada velkých rozměrů s pořádným ocasem co má černý vočiska, ostrý zubiska a pořádný ploutviska a bude celej film prudit všechny v aquaparku a i nás diváky. Jenže Dennis Quaid se rozhodne nás všechny zachránit tam, kde se na to Brody vysral a se svým bráškou, který nesnáší vodu, se rozhodne do hodiny a půl Jawsáka sejmout, abychom tu blbost stihli rozdýchat a nezanechala v nás trvalé následky. A uspěje !!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bílý lidožrout si to z Amity namířil rovnou na Floridu do podmořského parku, aby tu našel a zabil Brodyho dospělého syna... Tomu říkám drastický úpadek kdysi slavné filmové značky. Třetí díl se nesmyslně honosí termínem 3D, takže si můžeme vychutnat rozmazaný obraz a každou chvíli do záběru seroucí se ukousnuté nohy, rybí hlavy nebo makety ponorky. Žralok je tu tentokrát mimořádně hnusný a umělý až hanba. Poslední tečkou je absence postavy Brodyho a Williamsovy hudby, díky nimž nezůstal z původního filmu kámen na kameni. V té době ale nikdo netušil, že přijde ještě čtyřka... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi vůbec nelíbilo, je to jenom čerpání ze slávy prvního dílu, všechno je tam absolutně špatně, skoro tam neni místo kde by divák byl napnutý a nebo se bál a konec docela hodně připomíná jedničku. Co se týče herců, tak už tam bohužel neni Roy Scheider, ale banda tupejch debílků, který neuměj hrát, ale za to aspoň uměj dobře chcípnout. Asi tomu dost uškodilo že už to nerežíroval Spielberg, ale nejakej tupohlav Alves. Je to docela velký zklamání po předchozích dvou dílech ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna, kdy se neuvěřitelně špatně naanimovaný žralok řítí na podvodní řídící centrum mi přivodila jeden z největších záchvatů smíchu v mém životě. Klasický varovný příklad nechtěné komedie. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové zesměšnění si žraloci vážně nezaslouží. Jinak, co říct. Takového krásného umělého a nepovedeného žraloka jsem snad ještě v žádném filmu neviděla. Byl z plastelíny? Nebo snad z papíru? Těžko říct. On sám to možná neví :D O efektech škoda mluvit, nejvíc mě dostalo, když se žralok blížil ke skleněné vitríně, ovšem takových úsměvných momentů by se v celém filmu našlo více. No a scénář a dialogy? Pacienti léčebny pro duševně choré by to s podporou kolegů zvládli zcela jistě mnohem lépe. A triky by dokázala mnohem lépe s přehledem vytvořit skupinka šikovných a nadaných dětí ze základní umělecké školy. Docela by mně zajímalo, zdali tento film viděl pan Spielberg. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Bohužel se velice často potvrzuje, že u filmu to platí přesně obráceně. Proč se musí točit díly, kde už ani nehrají původní herci, a které stojí úplně za ho....Zoufalé, i když se zde možná nějaký ten světlý okamžik vyskytne...zřídka ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale tohle je opravdu sračka. Herecké výkony jsou hodny ochotnických představení v Horní, Dolní (tím nechci ochotníky hanit, spíš naopak). Jediný kdo aspoň dělal jako že hraje byl Louis Gossett jr., ale i tak bída a utrpení. Čtyřka je ještě o něco horší, ale jenom kvůli tomu, tenhle odpad přehodnocovat nebudu. ()

Tyler odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi sedm,tenhle film se mi opravdu líbil.Dnes se za to stydím...Naprosto stupidní příběh s ještě strašnějšími scénami typu "mamka žralok truchlí za své mládě a tak sežere pár návštěvníků" atd. ()

Reklama

Reklama