Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a pracovitá Lucía nezná minulost své rodiny. Nemůže tak ani tušit, že její otec právě opustil vězení a chystá se pomstít proradné tchyni za dávná příkoří, která zasáhla celou rodinu... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujat novým fenoménem, totiž návodem, jak psát komentáře k filmům, které jako osvětu šíří jistý pan Ocino, jsem vytvořil jeden takový zkušební komentář, zda bych byl vůbec schopen tak kvalitně komentovat. Pan Ocino totiž vytvořil manifest o devíti bodech, které vybízejí k dokonalejšímu stylu vašeho komentování a já se je nyní pokusím poctivě dodržet a napsat dokonalý komentář.                                                                                                                                                                                     Ad. 1. Ačkoliv bych rád stručně sdělil, jak jsem tento seriál pochopil, nejsem schopen tak silnou látku nacpat do několika slov či vět. Musím tento bod přeskočit. Ad. 2. Pozitivní stránky seriálu vidím především v tom, že v něm hrají tak krásní lidé. Poučil jsem se z toho a teď se stydím sám před sebou. Ad. 3. Seriál je jedna velká chyba. V rámci bodu jedna se pokusím udržet ve stručnosti a nebudu vyjmenovávat všechny chyby, které jsem v jednotlivém díle spočítal. Ad. 4. Ve snaze doplnit náklady, návštěvnost a zajímavosti z natáčení asi těžce zklamu. Zde žádám o přeskočení zadání. Klidně odevzdám nějaký fant. Pán Ocina, chcete například moje fusekle? Ad. 5. Takže, ehm, seriál jest nevšedním zpracováním osudů prostitutky zvané Nezkrotná Lucía, budeme svědky vyčerpávajících diskuzí o lásce, rodinného napětí a famózních vztahových zvratků, osobně takový seriál doporučuji každému, kdo dosáhl jistého životního jubilea a zvažuje odchod z tohoto světa. Ad. 6. Hvězdičkami seriál hodnotím tak, že dávám „odpad“. Ad. 7. Svůj komentář jsem poctivě porovnal s ostatními blábolisty v profilu tohoto seriálu a zjistil jsem, že jsem vysral poměrně originální a vtipný komentář, bohužel však neskutečně zbytečný a ve své podstatě už nikdy nikým nečtený pro absolutní nezájem o tento seriál. Ad. 8. Vzpomínám na uživatele lesumír, Berry, trolejbus, #47 a další, bylo to s nimi u tohoto seriálu fajn. Ad. 9. Aktualizováno, další aktualizace je naplánovaná na 30. února 2063. ()

Sarkastic odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, seriál naprosto bez ducha. Chtěl jsem dát 1* alespoň za vtipné dialogy, jenže tady jsou velice ohrané a trapné. Když už mě nenapadá nic ,za co bych mohl dát tu 1, zamyslím se, jestli se alespoň můžu zasmát tomu, jak je to trapné. Tady mě smích přešel. A musím říct, že ty možná hezké, ale naprosto vypatlané modelky tomu nepřidají. Odpad! ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Já už se v tom nevyznám. Tahle telenovela je o čem? No, asi o tom, o čem vždycky. Šup s tebou do koše....eh odpadu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jj, tohle jsem sledoval.. byl jsem nucen trávit dny doma a tohle byla pecka:-) Na jednu telenovelu neuvěřitelně vysoká úmrtnost!! Ostatně, neuvěřitelných věcí je tu jako máku!! ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Lucia byla kocka :) Ale serial je jedna z nejvetsich picovin, co jsem kdy videl a to, ze jsem jich videl fakt docela dost ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Já tě zkrotím, já tě postavím do latě..." říkám si a zapínám TV...po několika blíže nespecifikovatelné době jsem se přistihl, jak zírám skrz TV kamsi do prázdna, jak se mi kolem krku stahuje smyčka, neviditelné provazy mi svázaly nohy, ruce přikovaly k sedačce, jazyk mi zapadl......a tu z TV vykročila směrem ke mně Lucía v latexových bikinách se samopalem v ruce a říká: "Tak, Juano, kdo koho zkrotil?" Těžce jsem polknul, za zády nahmatal placatku a notně si přihnul...byla prázdná! Byl jsem ztracen...zkrocen....už nikdy více nebudu pít u Lucii. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Lucía, tu ženu bych opravdu potkat nechtěl. Myslím, že by to dobře nedopadlo. Jinak je to ale obyčejná telenovela, která ničím moc nepřekvapí, i když staré důchodkyně budou v různých pasážích celkem překvapené:) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Je mi absolutně jasné, že tímto komentářem klesnu u všech na samotné dno, ale odpustit si to nemohu. Po pravdě řečeno jsem tohoto seriálu viděl cca 35 dílů po sobě v době kdy jsem byl nemocný a válení u TV se tak stalo takřka celodenní náplní (jako na potvoru zrovna odešel PC). Většině uživatelů zřejmě stačilo k udělení odpadu 10 minut seriálu. Já jsem viděl mnoho dílů po sobě, takže jsem se takříkajíc dostal do příběhu. Oproti jiným telenovelám to není jen o vzájemné lásce dvou hlavních představitelů, ale míchá se do toho spousta záporáků a záporaček a jejich intrik, dále se odhaluje minulost dvou rodin, do toho přichází vraždy, podvody atd. Po několika dílech jsem se začal těšit co se stane dál, postupně jsem si oblíbil jednotlivé postavy (zvlášť tu vražedkyni Cristal bo jak se jmenovala), zkrátka fajn seriál u kterého jsem se nikdy nenudil a celkem slušně bavil. Zkuste se na to podívat nezaujatě, zkuste se podívat na víc dílů, zapomeňte že je to jihoamerická telenovela... ale to asi chci moc. /viděno v TV: 75% a 4*/ ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že je to velmi dávno co jsem tuhle telenovelu viděla a spousta zde hodnotících lidí mi na to řekne, že jsem opravdu blázen, ale mě se to tehdy líbilo. Sledovala jsem napjatě díl od dílu a hrozně se mi líbil Víctor Noriega a celkově mě to nějak zaujalo :D. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Už se v těch šmejdských telenovelách nemůžu vyznat ani já. Je to ale bordel na tom světě, že na tohle může vůbec někdo koupit práva a odvysílat to. ODPAD! ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Grettel Valdez a Victor Noriega byli skvělí , první část telenovely byla dokonalá , druhá část která se týkala Luciiné ztráty paměti byla katastrofa takže podprůměrné 2* a 3* je za mp3. Angel rebelde :) ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Nevím o co vám všem jde, telenovely jsou pro určitou skupinu lidí a těm se to líbí, tak nevím, proč jsou tu pouze negativní komentáře, je to normální oddechovka a radost pohledět na herce. Že je to kravina? no a co, to jsou pro mě i bondovky :))) ()

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden díl, abych toto venezuelské "cosi" zařadil mezi ostatní odpady jinak nádherné Jižní Ameriky... ()

Reklama

Reklama