Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a pracovitá Lucía nezná minulost své rodiny. Nemůže tak ani tušit, že její otec právě opustil vězení a chystá se pomstít proradné tchyni za dávná příkoří, která zasáhla celou rodinu... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

andrew88 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že telenovely opravdu nijak vášnivě nesleduju...spíš se jim vyhýbám, ale tohle se mne opravdu líbilo. Když jsem byl na měsíc připoutaný k lůžku, tak jsem si na to postupem času vytvořil závislost. Tak pitomé dialogy, tak dementní scény, tak bláznivé náhody a ulítlé všechno se jen tak nevidí...a ten šílený český překlad ve stylu "ty šmajdo" , "huso pitomá", "ty lotře"......no až jsem se do toho zamiloval. A ti záporáci- paráda!!! :)) Dávám 5*...ať si každý říká, co chce....nemusí to mít inteligentní hloubku....jde o to, jestli to baví .) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Je mi absolutně jasné, že tímto komentářem klesnu u všech na samotné dno, ale odpustit si to nemohu. Po pravdě řečeno jsem tohoto seriálu viděl cca 35 dílů po sobě v době kdy jsem byl nemocný a válení u TV se tak stalo takřka celodenní náplní (jako na potvoru zrovna odešel PC). Většině uživatelů zřejmě stačilo k udělení odpadu 10 minut seriálu. Já jsem viděl mnoho dílů po sobě, takže jsem se takříkajíc dostal do příběhu. Oproti jiným telenovelám to není jen o vzájemné lásce dvou hlavních představitelů, ale míchá se do toho spousta záporáků a záporaček a jejich intrik, dále se odhaluje minulost dvou rodin, do toho přichází vraždy, podvody atd. Po několika dílech jsem se začal těšit co se stane dál, postupně jsem si oblíbil jednotlivé postavy (zvlášť tu vražedkyni Cristal bo jak se jmenovala), zkrátka fajn seriál u kterého jsem se nikdy nenudil a celkem slušně bavil. Zkuste se na to podívat nezaujatě, zkuste se podívat na víc dílů, zapomeňte že je to jihoamerická telenovela... ale to asi chci moc. /viděno v TV: 75% a 4*/ ()

Reklama

CaptAnne 

všechny recenze uživatele

Tohle je odvrácená stránka mého dětství, směju se, jen když to vidím. Stále výborná komedie. Nikdy nezapomenu na scénu, kdy ďábelská mrcha Maritza (jestli se tak jmenovala) jde na kliniku, aby se tam nechala oplodnit a přesvědčila tak Raula, že s ním čeká dítě a on si ji musí proto vzít. Zaklepe na dveře, oznámí lékaři, že potřebuje co nejrychleji otěhotnět, načež vytáhne Raulův portrét a dodá: "...a potřebuju, aby dítě bylo podobné tatínkovi. Vypadá takhle." Geniální :D ()

Laku odpad!

všechny recenze uživatele

Venezuelská telenovela - je třeba něco dodávat? Snad jen, že i ten "odpad!" je v tomto případě hodně slabý výraz. Každá minuta strávená u této pikantnosti je životu nebezpečná! Kýčovitější produkt než tento už snad ani nemůžou jihoamerické televize vyprodukovat. Upozorňuji, že hodnotím asi po pěti shlédnutých minutách, ale i to mi bohatě stačilo... Přesto jsem si neodpustil komentář, protože před tímto nezkrotným humusem je nutné VÝSLOVNĚ VAROVAT !!! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Já tě zkrotím, já tě postavím do latě..." říkám si a zapínám TV...po několika blíže nespecifikovatelné době jsem se přistihl, jak zírám skrz TV kamsi do prázdna, jak se mi kolem krku stahuje smyčka, neviditelné provazy mi svázaly nohy, ruce přikovaly k sedačce, jazyk mi zapadl......a tu z TV vykročila směrem ke mně Lucía v latexových bikinách se samopalem v ruce a říká: "Tak, Juano, kdo koho zkrotil?" Těžce jsem polknul, za zády nahmatal placatku a notně si přihnul...byla prázdná! Byl jsem ztracen...zkrocen....už nikdy více nebudu pít u Lucii. ()

Zajímavosti (6)

  • Telenovelu natáčela venezuelská společnost Venevision a na režisérské křeslo usedli Yaky Ortega a Freddy Trujillo, kteří se společně sešli už při práci na telenovele Divoká kočka (od r. 2002), která je také od společnosti Venevision. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení probíhalo v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama