Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesťročná Susie je unesená. Únosci požadujú dva milióny dolárov výkupného. Jej matke sa podarí získať pomoc bývalého manžela Mika, ale aj bývalého milenca Davida. Pochopí, že pre záchranu malej Susie musia spojiť sily a prekonať vzájomnú nenávisť. (DMRaper)

Recenze (7)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neskončil v odpadu jen díky mému krátkodobému pominutí smyslů, kdy se mi na okamžik zazdálo, že je na něm i něco dobrého. Nevím co to mohlo být, co zmátlo i tak zkušeného filmového veterána, jako jsem já. Takže mu dávám jednu hvězdičku aspoň za to "klamání tělem". ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu nízké hodnocení,ale nebyl bych to já,abych nedal 5 hvězdiček. Hlášky ve filmu jsou suprové a ten scénář je jakoby vyšel z HK dílny,ale provedení čistě americké. Evan Lurie a Dale Cook jsou tak skvělá dvojka,kterou jsem dlouho ve filmu neviděl,dobře si nahrávají a mají tam dost společných soubojů. Všechno dobře odsejpá,zasmál jsem a hltal jsem každou vteřinu. Přesilovej souboj v dešti v bahně,v masérském podniku,několik vystřelenejch nábojů,hezká řádka mrtvých. Já se bavil královsky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Typce unesou dítě a ona obvola všechny svi bejvalí, leč neví čí to semeno je. Typci choděj po městě a patraj kdo ho mohl unist. Parkat někoho zmlatej nebo zastrelej a furt se hlasej mezi sebou. Příběh nic moc, akce celkem dost ale herecký výkony kvalitni jak gulaš za pade na benzince. ()

Jarsey

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky béčkových akčňáků, kteří na těchto filmech, jako já, vyrůstali, jistě nostalgie, ale proč aspoň ta paní neumí zahrát že jí unesli dítě a místo toho máte celou dobu pocit, že v obchodě ztratila kabelku, kde měla pár drobných a najala si dva EX, aby jí tašku vrátili? Proto já osobně mám problém s ženskými postavami v těchto filmech, málokdy jsou přesvědčivé. ()

Reklama

Reklama