Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zaměstnanec hotelu Ward Guisenberry (Wayne Morris) je čestný a nezkažený muž, který sní o vlastní farmě. Na jednom večírku se připlete do hádky a jednou ranou srazí současného boxerského šampiona v těžké váze Chucka McGrawa. Při té příležitosti si ho všimne Nick Donati (Edward G. Robinson), který je v prostředí boxerských zápasů jako doma. Okamžitě vidí Wardův potenciál a snaží se ho dostat na kariéru boxera. To se mu podaří, Ward dostává přezdívku Kid Galahad a vyhrává jeden zápas za druhým. Situaci ovšem komplikuje gangster Turkey Morgan (Humphrey Bogart), pro kterého boxuje Chuck McGraw. Začíná boj o to, který ze dvou boxerů se stane šampionem. Oběma stranám jde o velké peníze a rozhodně se neštítí nekalých praktik. (worm14)

(více)

Recenze (4)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená gangsterka z boxerského prostredia s trochou romantiky. Tiahnu to hlavne úžasné herecké výkony hlavnej štvorice (Robinson, Davis, Bogart a Morris). Hlavne Bette ma prekvapila, keďže doteraz som ju videl väčšinou v úlohách nesympatických až protivných ženských a tu bola milá, uvoľnená a aj pekná. Robinson a Bogart v typických gangsterských úlohách veľmi presvedčiví. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz som videl dost filmov o boxe, tento je vsak najubohejsi. Boxerske zapasy o nicom, len take bezduche mlatenie sa, Hampry Bogart ako gangster bol nudny a nicim nezaujimavy. ja viem, zase som nasral kopu Bogartovych fundov. No co uz so mnou : 30 % ()

Reklama

Reklama