Reklama

Reklama

Kalifornské léto

(seriál)
USA, (2004–2005), 18 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Philip Giffin

Hrají:

Lori Loughlin, Merrin Dungey, Ryan Kwanten, Jesse McCartney, Shawn Christian, Kay Panabaker, Nicholas J. Benson, Taylor Cole, Zac Efron, Jay Harrington (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Hlavnou postavou je Ava Gregoryová, ktorej tragicky zomrie jej sestra spolu s jej manželom. Ave tak pribudnú na starosť ich 3 deti: 16-ročný Brandin, 13-ročná Nikki a 10-ročný Derrick. Potom sa k nej presťahujú a bývajú spolu so Susannou, Jayom a Johnnym. Spolu prekonávajú jednotlivé prekážky. Zažívajú ich prvý styk s drogami, alkoholom, ale aj ich prvými láskami. (monula88)

(více)

Recenze (15)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasický limonádový strik s čerstvo natrhaným sentimentom a kvalitne fermentovaným morálnym poučením. Ďakujem neprosím... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pilot - na dvě části, velmi dramatický, perfektní. To je zajímavé jak se vám taková v podstatě blbinka bez děje může dostat pod kůži. Úžasní herci o které se zajímám hned dále. Pěkná hudba a záběry.. Takový nejen letní ale celoroční seriál který vás hned navnadí aby jste si šli skočit do vln :)) Oblíbené postavy: Ava, Jay. Nejméně oblíbené postavy: Derrick Klidně by mohli udělat pokračování po letech :)) ()

TO 

všechny recenze uživatele

Módní návrhářka se musí postarat o tři děti své sestry, která zemřela. Jako Život s Helenou . Pobaví a dojme. Já mám takovéto sentimentální filmy a seriály docela rád. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mám moc ráda. Líbí se mi prostředí, ve kterém se děj odehrává, herci jsou příjemní, a často zde vidíme záběry surfování, které vše ještě více oživují. Děj má smysl, na všechno se jde postupně a vidíme, že všechno má svůj způsob řešení, ať už dobrou nebo méně vyhovující cestou. Řeší se tady každodenní i neobvyklé starosti, takže všechno působí celkem přirozeně. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

poměrně nechutná axiologická agitka, ale jako ukázka toho, co si o sobě část američanů chce myslet a jak si představuje svoje životní ideály i peripetie, dokonalý ... myslím, že překlad by měl znít spíš "Slunečný stát":-) ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Slabost mého dětství. Jistě je to blbost, kterých v té době byly desítky. Ale mě to prostě hrozně bavilo a baví doteď. Surfing, krásný ženský! Nemůžu jinak než dát 4*. ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Úplně nudné odpoledne se tímhle zaplácnout dá, ale žádnou kvalitu v tom nehledejte. Ukončení po první sérii myslím mluví za vše. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Hrá tam síce pár známych hercov - pre zasvätených v klube fanúšikov teen actingu - ale seriál postráda výraznejšie vykreslené postavy , spád ,štýl a originalitu. Nepovedal by som , že ide o zahodený čas ale mne nepasovalo ani O.C. , skrátka sa tam nič poriadne nedeje. ()

MikeyKik 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem sledovala,když běžel na Nově asi před..5 lety?A MILOVALA jsem ho,překvapuje mě nízké hodnocení...na pohodové RÁNKO je ideální,mohli by ho zase vysílat.. ()

Reklama

Reklama