Reklama

Reklama

Epizody(12)

Vězeň na útěku Lin Ford hledá úkryt v rušných ulicích Bombaje osmdesátých let. Jako zdravotník se ujme místní chudiny a na dlouhé cestě k vykoupení nečekaně najde lásku, přátelství a odvahu. (Apple TV+)

Diskuze

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto povedať, či to má uzavretý alebo otvorený koniec? Zaujalo ma to, ale keďže seriál zrušili po prvej sérií, nechce sa mi venovať tomu čas, ak to nie je adekvátne ukončené. Vďaka. 

bartos93

bartos93 (hodnocení, recenze)

Tak na toto se moc těším, protože knížka Šantaram je asi nejlepší kniha jakou jsem kdy četl, a že jsem jich přečetl opravdu hodně, ale prostě Shantaram, to je kniha, která vám dokáže změnit život.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Na základě svého životního příběhu? To by mohlo dopadnout dobře, jako třeba Kokain... :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

I když Mira Nair netočí klasické bollywoodské filmy, tzn. Johnnyho Deppa v jejím filmu tancovat pravděpodobně neuvidíte, byl bych docela na tu spolupráci zvědavý.

Ilicka

Ilicka (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá, jestli a kdy se to rozjede... Rok premiéry se neustále sune vpřed:(

Související novinky

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

05.10.2023

Skvělé zprávy pro fanoušky kyberpunku či sci-fi žánru obecně. Hra Cyberpunk 2077 se totiž oficiálně dočká hrané adaptace. Po úspěšném anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners se tak bude jednat o další… (více)

Charlie Hunnam najde psího kámoše

Charlie Hunnam najde psího kámoše

25.05.2020

Málokterý herec by si zasloužil více práce než právě Charlie Hunnam. Hvězda seriálu Sons of Anarchy, nebo snímků Král Artuš: Legenda o meči či Gentlemani za sebou doposud nemá jediný komerční hit, v… (více)

Apple a bombajská mafie

Apple a bombajská mafie

11.06.2018

Už je to pár let, co společnost Apple oznámila, že chystá svou vlastní prémiovou službu Apple Streaming, se kterou by ráda konkurovala Amazonu, Netflixu a podobným. To se nyní stává realitou a tak… (více)

Peter Weir utíká z gulagu

Peter Weir utíká z gulagu

20.10.2008

Pět let. Tolik uplynulo od uvedení posledního majstrštyku Australana Petra Weira Master & Commander: Odvrácená strana světa. Mezitím měl režírovat projekt Shantaram (Johnny Depp ve skutečném… (více)

Reklama

Reklama