Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Ta ATMOSFÉRA! Definitivně je SHUTTER jedna z nejlepších duchařin, kterou jsem kdy viděl. SHUTTER obsahuje všechny složky hororového filmu: mrazivou atmosféru, napětí, děsivý vizuál, perfektní hru s divákem, děsivé scény, výborná práce s kamerou, skvělý scénář a ten konec! Brrr…Neporovnatelné s americkým remakem. I když jsem (bohužel) první viděl americký remake a věděl jsem, do čeho jdu, pořád působivé (kdybych neznal námět asi bych celý film nedýchal). ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Po sklamaní zo série Ju-On som sa odvážne vrhol na ďalší šikmooký horror. A tento bol vážne dobrý ! Shutter mi štruktúrou i príbehom veľmi pripomenul moje obľúbené Oko. Ľakačky naozaj ľakajú, i keď príbeh je priehľadný od začiatku až do konca. Podobne ako v Oku i tu má veľký podiel na atmosfére vhodne vybratá hudba. Akurát mi trochu vadilo, že Natre vyzerá veľmi podobne ako Kayako z Ju-On. 8/10 ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Je sakra pravda že priateľom z východu je jedno, že varia z tých istých prísad a len výsledok je vždy iný a len dobrý kuchár dokáže pripraviť chutnú porciu. Ale keď je po tom taký dopyt. Nemôžem uprieť istú nudu od začiatku filmu, ktorá pominula asi v polke s prvou pointou, no Shutter patrí rozhodne k nadpriemeru vďaka zručným ľakacím scénam a poctivou dávkou poínt. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vraj , že najstrašidelnejší horor z východu. No neviem, neviem. Len tri veci držia tento horor nad obyčajným priemerom. Hlavne je to dobrý príbeh, nijako neokopírovaný, proste jedinečný. Potom celkom profesionálne herecké výkony a nakoniec je to koniec, ktorý sa mi naozaj páčil. Ale nejaké hrozivé to určite pre mňa nebolo... 70%. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na zdejší stížnosti na neoriginalitu neberu zřetel, to je sice možná pravda, ale když to ve filmu funguje, nemám nejmenší důvod si stěžovat. A pár lekaček a strašidelných momentů tam bylo - zřejmě i kvůli tomu, že netrpím úchylkou na Asiatky, a taky kromě toho, že mi všechny přijdou stejné, vypadají strašidelně, aniž by se o to musely snažit. A to je pro horor plus. Nikdy jsem netrpěl nadšením z mánie kolem Ringu, ba právě naopak, zrovna jeho považuju za mizernej asijskej import, takže Shutter mi přes slabší pointu přesně sedl do škatulky, která zahrnuje asijskej horor. A k mému nadšení dozajista přispěla i má společnice, s níž jsem na film koukal. Kombinace rozšklebených a mrtvolně bledých dlouhovlasých duchů s živými kráskami zakrývajícími si u sledování oči je prostě neodolatelná. Nicméně - focení už asi nikdy nebude jako dřív... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)
  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama