Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Recenze (300)

Cival 

všechny recenze uživatele

Slušný výplach za tři hvězdičky s odřenými nárazníky, který v mých očích drží hlavně vypilované automobilové honičky a parádní dávka energických a ďábelsky coolózních záběrů na kvílející gumy. Ale scénář by asi nemohl kandidovat na cenu Sazky. "Nadčasové" fóry bych vypíchl s dobrou vůlí tak z pěti scének, Scott má na odpalování hlášek zhruba dvacetiprocentní úspěšnost (tři home-runy) a Knoxwille je sice sympaťák, ale štáb ho evidentně nechal fidlat jen na druhé housle. Nebýt totální stylovosti a rychlých aut, byl by křest filmových "Dukes" katastrofou. Takhle je s bratranci a rošťandou Daisy sranda alespoň průměrná. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Cool automobilové honičky, přehršel hlášek, celková roztomilá buranská stylizovanost a Jessica Simpson dovedou poměrně umně zakrýt fakt, že film je naprosto o ničem a i v osmdesátých letech by se za jeho scénář mohli stydět. Na sto minut nenáročné zábavy to ale bohatě stačí. Pěkná sedmdesátka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá komedie a hodlám si troufnout říct, že se k sobě S. W. Scott s Knoxvillem hodí jako Bud Spencer s Terencem Hillem. Ne že by to bylo nabytý humorem až k prasknutí to ne...ale tihle dva by mohli točit tzv. kaskadérské komedie a já si myslím že na to mají. Mimochodem ty závody a vlastně všechny scény s autem (generálem LEEm) jsou opravdu výborné a stojí za pozornost. Doufám že spolu natočí více filmů. Bylo by to nanejvýš zajímavé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $80,270,227Tržby Celosvetovo $111,069,515 ║ Žiadna veľká výhre tento film. /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych to shrnul. Z Prciček vypůjčený Sean W. Scott je opět praštěný, Jessica Simpson je moc hezká a je to asi jediný důvod proč v tomto filmu hraje, pak je to Johny Knoxville, který asi na pár týdnů utekl z Jackass, aby si přivydělal a začarovaný kruh uzavírá přestárlý a nudný Burt Reynolds, který místo aby si užíval důchod na vlastním ostrově někde u Hawaie ,se snaží vydělat si nějaký ten cent navíc. Mistři hazardu jsou až moc oddechové a příliš o ničem. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie, která krom dvou až tří momentů není vtipná. Krom velice slušných automobilových honiček nemá moc co nabídnout. A ani těch honiček v "rasistické" káře nakonec není tolik, aby zvládly vytáhnout tohle táhnoucí se béčko alespoň do vod průměrnosti. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megahustá komedie. Fakt jsem se často gebil a skvěle se povedlo vystihnout tu buranskou atmosféru. Furt hrálo country a prostě to bylo fakt hyper. Herci jsou přesní a nejvíc mě pobavila středoškolská policie, jak to byli hrozný agenti a jezdili v golfovym vozítku. Dvojka Sean William Scott a Johnny Knoxville funguje skvěle, ale nejlepší je stejně Jessica Simpson, protože takovou kundu svět neviděl. Je to fakt megamrdna. Burt Reynolds je taky hyper. Skvělá komedie ale do 5* jí přece jen něco chybí, takovej Starsky & Hutch byli o něco lepší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. Uncle Jesse Tells a Joke ,2. These Boots Are Made For Walkin' - Jessica Simpson ,3. One Way Out - The Allman Brothers Band ,4. Pride And Joy - Stevie Ray Vaughan/Double Trouble ,5. Call Me the Breeze - Lynyrd Skynyrd ,6. The South's Gonna Do It Again - The Charlie Daniels Band ,7. Flirtin' With Disaster - Molly Hatchet ,8. Hillbilly Shoes - Montgomery Gentry ,9. Black Betty - Ram Jam ,10. Soul City - Southern Culture on the Skids ,11. Change My Mind - The Blueskins ,12. Burn It Off - Blues Explosion ,13. Funk #49 - The James Gang ,14. Good Ol' Boys - Willie Nelson ,15. Uncle Jesse Tells Another Joke , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vypnout mozek, otevřít oči, sežrat všechno co nám tenhle shit přinese. Za těchto podmínek celkem zábavný film. 55% 29.01. 2010 ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Přiznám se klidně bez mučení, že o téhle kultovce jsem neměl na dlouhé léta ani ponětí, až do osudného střetnutí na autobusové lince Eurolines. Nepochybně si každý přišel na své. Johnnymu Knoxvillovi klidně uvěřím, že do všech bláznivých kousků šel naplno. Seann William Scott si opět dokázal jak není bůhvíjak vtipný a Jessica Simpson aspoň mohla přesvědčit celý svět o svých hereckých přednostech (které jsou prý sexy?!), jež zúročila hlavně ve svém nejslavnější videoklipu. A nakonec i já jsem si vlastně přišel na své. Rozhodně lepší než sledování blikajících světel na dálnici, ale jako dobrovolné trávení volného času? Již nikdy více. Buranské až na kost, což pro mě není žádné plus. PS: Je to jenom můj pocit nebo v tom filmu je Johnny Knoxville opravdu tolik podobný mladému Beniciu del Torovi? ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to, ale tenhle film už se hodně blíží k takový tý běžný hollywoodský produkci. Na jinejch výtvorech z dílny Broken Lizard (Superpoldové nebo Beerfest) sice třeba bylo vidět, že se natáčelo v mnohem skromnějších podmínkách, ale humor byl prostě takovej mnohem černější, možná někdy až brutální, což třeba né úplně každej divák zkousne. Tady jsem tenhle pocit měl snad akorát při scénách, kde se vyskytuje Kevin Heffernan. Jinak jsou tam hezký holky, hezký auta, spousta honiček, ale ve finále je to prostě jenom obyčejnej mainstream, kterej běží v 8 večer na Nově. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V očekávání nudné podprůměrné teen kraviny se dostavila stylově precizní, technicky bezchybně odvedená akční jízda s nahláškovaným duem ústředních hrdinů (a super strýčkem jako sidekickem) a s lahůdkovým Reynoldem navrch. Některé momenty jsou smrtící a není jich vůbec málo... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale překvapivě docela zábavná blbina s přehrávajícím Stifflerem a Knoxvillem, sexy Jessicou a ještě víc sexy Chargerem a několika povedenými frky a honičkami. Jen mě hrozně mrzelo, že při skákání s autem nepouštěli tu jejich geniální houkačku jako v trajleru. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Od Scotta a Knoxvillea, ktorí parádne sekundovali Rockovi v jeho posledných filmoch, som čakal nadupanú pecku v štýle Blbý a Blbší, no nedočkal som sa ani polovice. Jediné, čo vo filme stálo za povšimnutie boli automobilové preteky, naháňačky a samozrejme Jessica Simpson. 60%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I po x-té vynikající guilty pleasure, co nenudí ani minutu a s každou další scénou nepolevuje v zábavnosti. Ať už jde o sexy Jennifer Simpson (vážně jednu dobu vypadala takhle?) či démického Burta Reynoldse. Když zapomenete, že existuje nějaký prequel, budete nadále štastnými osobami (nebo tím spíše oceníte genialitu téhle pecky) PS : Uvidíme se v Pekingu (Dukové převlečení za japonce :D)...9/10 ()

Reklama

Reklama