Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Body za Jessicu, která je zde neskutečně sexy, body za... no, je fajn, že je zde Burt Reynolds a člověk ví, že žije, i když pravda, už je to nějaký čas od natočení filmu, ale jinak mě tahle komedie prostě nenadchla. Johnny Knoxville a Seann William Scott vypadají jako zajímavá dvojka, ale tady mi prostě vadili. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Johnnyho Knoxvilla mám rád, je to takovej správnej šílenec. Spolu s S. W. Scottem alias Stiflerem tvoří docela dobrou dvojku pro bláznivou komedii jako je tahle. Bohužel se ale chvílema film zvrhává v trapnost a tím pádem jsem nucen ještě něco ubrat. Výsledek je tedy přesně v polovině na 2,5/5. PS. Jessica Simpson tam je fakt jenom kvůli tomu, aby se tam vystavovala a nakrucovala. Tomu říkám herectví. ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Nic originálního, párek nepříliš inteligentních (ba spíše naopak dost přiblblých) hrdinů, rychlá auta, krásné ženy v přiléhavých tričkách a minišortečkách. Buranská komedie z prostředí amerického jihu. Už od prvních minut (nebo spíše už, když si přečtete hlavní role) víte, jakým stylem se bude film odehrávat. Typická oddechovka, při které člověk vypíná mozek. Co ale musim pochválit jsou automobilové honičky. Velmi jednoduchý děj, pár vtipů. Nenáročná podíváná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)
  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama