Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Diskuze

miape

miape (hodnocení, recenze)

Marně jsem přemýšlela, za co dát alespoň jednu hvězdu.

lilylove

lilylove (hodnocení, recenze)

GodKnows: souhlas :) ty nejlepší filmy tady pokaždý zkritizujou :D :/

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

da sa to odpozerat..sem tam dobre scenky, ale celkovo fakt slabe... nezaujalo ma to az tak.. 1*

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Musím dať 5* pretože som tento film videl už asi 5 krát a vždy som sa na ňom z chuti zasmial ! A tak by to malo vyzerať pri skvelej komédii, že koľkokrát si ju pustíte, toľkokrát sa na nej dobre pobavíte...podľa mňa by mal byť hodnotenie niekde okolo 80% !

kamil.ov

kamil.ov (hodnocení, recenze)

Nedejte na řeči a recenze. Toto je opravdu výborná oddychová komedie, pří které se dobře pobavíte a možná i vzpomenete na své začátky. Konečně zase po dlouhé době dobře uděalaná komedie, u které si ani neuvědomíte, že trvá skoro 2 hodiny.

galgip

galgip (hodnocení, recenze)

Nadpriemerná komedia, ktorá určite pobaví každého! Steve Carell - vynikajúci!!!

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

vyborna komedia........ uzivatelia csfd zobudte sa !!!!! 65% je malo.......

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

celkom trapny film podla mna boli tam dobre vtipy a tak ale nestoji to za vela

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Nemám moc rád dlouhé filmy a ve většině filmů si dávám uprostřed pauzu... Ale jak mohl někoho jen na minutu nudit tenhle film, vážně nepochopím.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Docela příjemné překvapení. Lepší než Zbouchnutá, kterou jsem viděl asi o 2 dny dříve.

VeeDee

VeeDee (hodnocení, recenze)

Typická americká komedie, na kterou by se měl člověk dívat, když chce relaxovat a na chvíli vypnout. Najdou se tu sem tam vtipné momenty, ale celkově je to opravdu film pro jednoduchého diváka. VeeDee

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Tak tohle je pravá oddychovka,člověk by čekal něco mega ohranýho,ale není to klasická romanťárna...docela dost se zasmějeme a některé scény opravdu zajímavý (depilace, v poradně)....
PS: "Onanie není moje hobby....."

matopp69

matopp69 (hodnocení, recenze)

najhoršia komedia roku. Ešte štastie, že som nebol na fim v kine. Škoda času a penazí...

khomator

khomator (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jsem si pustil na oddych při nedělní siestě. Čekal jsem možná nějakou romantickou slataninu, ale 40 letý panic mě mile překvapil:)) Film dobře odsýpal, panicův výkon byl autentický:)) (ještě, že jsem se s podobným člověkem snad nesetkal)) Rozbíječka byli rozhodně dialogy jeho spolupracovníků, obzvláště pak toho nejstaršího black daddyho:)) Škoda jen nedotažení příběhu s panicovou vedoucí v shopu. Co jsem ale čekal, že? - rychlovku v bedně od širokoúhlé televize? asi nee.)) Doporučuju - dobrá podívaná pro chvíle uvolnění a pohody.

KK1980

KK1980 (hodnocení, recenze)

Čo dodať na záver niekedy nudné,ale na druhej strane zase to malo veľa svetlých stránok celkový dojem bol dobrý.Nato že tam nebolo žiadne známe meno to malo celkom fajn zápletku a dobré ukončenie, proste fajn.

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama