Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet a Anthony Hopkins se společně představují ve strhujícím příběhu prostého muže, jemuž politická kariéra, ničivá síla korupce a zrada nakonec zcela pokřiví charakter. Film byl natočen podle dnes již klasického románu Roberta Penna Warrena z roku 1946, za který získal Pulitzerovu cenu. V dalších rolích se představí James Gandolfini, Mark Ruffalo a Patricia Clarkson. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

...bezbřehá nuda... kdyby se Hollywood inspiroval českou politickou špínou, ech, scénou, tak by to bylo určitě drama. Tohle byly dvě hodiny čiré nudy...

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

...to milujem ked niekto napise blbost a potom si ju vymaze bez toho, aby dal vediet tomu, kto ho na nu upozornil ... vid moj vykrik o par prispevkov nizsie. nepamatam si na koho som zareagoval a je to vlastne jedno. hlavne ze film je o chvilu tu na DVD!!!

Yoss

Yoss (hodnocení, recenze)

Sklamanie? Nie. Remake nie je horsi ako original. Ma jedno velke pozitivum, ale i negativum. Odpadlo chvalabohu afektovane spravanie sa hereciek, najma predstavitelky Anny Stanton Joanne Dru (milenka guvernera okrem ineho). Jej bezradne hadzanie hlavou v originalnom filme bolo doslova komicke :-). Kate Winslet bola o nieco presvedcivejsia, ale tiez sa nepretrhla. Sean Penn (Willie Stark) opet nesklamal a je vidiet, ze politicke thrillery ci dramy mu jednoducho v poslednej dobe sedia (The Interpreter, The Assassination of Richard Nixon). Ceresnickou na torte je postava "pobocnika" Willieho Starka Tinyho Duffyho (James Gandolfini). Rodak z New Jersey, skor znamy ako mafiansky tatko Tony Soprano, ma nepopieratelnu vyhodu. Zahrat bezcitnych hajzlov ako i ulysnych typkov mu nerobi problem a predviedol sa i tu. Skoda, ze nedostal od scenaristov vacsi priestor.. A kdeze je to negativum? Remake sa podobne ako originalny kusok drzi osudov skutocneho guvernera Lousiany Huey Longa iba za pacesy z rychlika... Najvacsou zahadou je samotny atentat. Kedze sem nechcem hadzat ziadne spojlery, radsej si pozrite film a uvidite, co si reziser i scenarista v jednej osobe Steven Zaillian v zaverecnej, inak efektne urobenej scene, zjednodusil... A este jedna vec. Remake je bohuzial trochu dejovo prekombinovany a v urcitych momentoch to vyzera tak, ze autori si dali zalezat viac na forme ako obsahu. Preto tie styri hviezdicky... Hlaska filmu na zaver :-) Nail 'em up! (zainteresovani vedia:-).

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

OK, len Sean Penn vela politickych thrillerov nenatocil coby reziser. Tazko vobec hovorit ako o thrilleroch.

Chauncey

Chauncey (hodnocení, recenze)

Obávám se, že Oscar z toho nebude. Naprostá většina amerických recenzí vyznívá, že jde o katastrofu.

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Na tohle jsem zvědavý. Už z traileru si troufnu říct, že máme prvního kandidáta na Oskara za hlavní mužskou roli pro rok 2006

Reklama

Reklama