Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Recenze (316)

Tuomi 

všechny recenze uživatele

Slabší rozjezd, ale potom jsem se docela nasmál. Třeba taková plynová maska ze zajíců je zajímavý nápad :D ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Průměrný animáč s výbornými závěrečnými sekvencemi (při kterém jsem se sice nenudil, ale na druhou stranu nepřináší nic moc nového, neobehraného)! Příjemně animované postavy! ... 3,5* ... "Milouuuuuš"! :-D ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Další animovaný film, ke kterému jsem přistupoval trochu s obavami pro jeho nízké hodnocení. Moje obavy se ale naštěstí nenaplnily a film jsem si oblíbil. Úžasné výrazy a "ksichty" zvířat, některé hlášky: "Co máš k obědu? ... Dřevo. A ty? ... Dřevo... Chceš měnit?" jsou fakt povedené. Osobně si myslím, že filmu podstatně pomohl český dabing a humor potom vyzněl lépe. Ještě navíc 3D verze v Imaxu! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Takový ten animák, na který se člověk podívá jednou a víckrát ho vidět nemusí, protože všechno co dostane, už někde viděl v lepším provedení. Naštěstí tenhle typ filmů zachraňuje krátká stopáž a tak se to dá v pohodě jednou přežít. Vícekrát však netřeba. 50% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Priemerny animak, ktory zachranuje vyborna posledna 20-minutovka. Ak by nebolo tych niekolko vybornych scen v poslednej casti filmu, dal by som vyrazne menej. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

V porovnání s ostatníma animákama co v poslední době lezou na svět a do kina je tohle prostě slabota, člověk to nějak ustojí, ale není to žádná sláva. Koukatelné to je ale je to tak 50-60% to si raději pusťte znova nějakou Pixarovku. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

No rozhodne jeden z tých slabších animákov. Vtipných hlášok nebolo až tak veľa, ani hlavné postavy sa mi veľmi dizajnovo nepáčil. Ale zas nebolo to až také zlé :) Slovenský dabing celkom v pohode, najlepšia hláška bola asi "tanečník z Lúčnice", na tom som sa fakt že zasmial. Dal by som aj 2 hviezdičky, ale filmy hodnotím radšej väčším počtom takže dávam tri (51%). ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Miluju zvířata a miluju animované filmy - obzvlášť se zvířaty, ale tady (u všech vlasů děda Vševěda!!) to bylo velice slabé a nepříliš zábavné. Ale Booga a Elliota jsem si zamilovala. Pár dobrých momentů a oblíbenost dvou postav film ale nezachrání. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není jeden z nejkvalitnějších animovaných filmů posledních let, ale řadí se mezi mé naprosto nejoblíbenější. Sledovat trampoty domestikovaného medvěda Booga v divoké přírodě mě strašně bavilo při každém shlédnutí. Prostě animace rozhodně není dokonalá, příběh také ne, ale tak nějak na Loveckou sezónu nedám dopustit. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh v mnohom pripomína „Dobu ľadovú“ a „Shreka“, kde máte veľké zviera, ktoré je neustále otravované menším a veľmi ukecaným zvieraťom, ktoré trvá na tom, aby boli priatelia. V tomto príbehu nečakajte 100% originalitu. Ale celkovo sú postavy sympatické, vtipné a roztomilé. 6/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný animák, síce s tradičnou témou, ale zato výborne a vtipne spracovanou. Animácia síce nie je totálne top, ale to vôbec nevadí, hlavne že tu nie je núdza o srandovné postavy a ich gagy. Dá sa tu taktiež počuť aj pár dobrých hlášok. Len taký postreh - na konci som akosi nepostrehol vetu "V tomto filme nebolo ublížené žiadnemu zajacovi." ()

czejny 

všechny recenze uživatele

Zvířátka, zvířátka...ztraťte se v lese a už radši nevylézejte, neb lovecká sezóna přichází a s ní animák, který je nebezpečný stejně tak jako lovcova puška. Kulka letěla, minula cíl a bohužel netrefila ani obrovitánského medvěda. Ať hledám jak chci, žádné pozitivum nenacházím. Celá ta animace je velice nesympatická, postavy ohrané, zábavnost nulová. Když se jelen pokusí o nějakou hlášku vznikne z toho něco nesrozumitelného...možná děti ve školce by pobavil. Tvůrci snad vsázeli na rovnici animák+zvířátka+doják na konci= úspěch. Ale to se pánové přepočítali, protože nejspíš zapomněli na nějakou neznámou, se kterou by jim vyšel koukatelný kousek. * za docela povedený dabing a zato, že film je nejspíš určen pro velmi malé děti, což nedokáži objektivně posoudit. Tímto také zároveň prosím, aby mi nějaké děcko do 5-ti let poslalo svůj názor. Byl bych zvědav...jak še dětiškám líbí zvížátka. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

¨Taková Shrekovina, akorát osla vystřídal jelen a Shreka medvěd. Méďa se má vrátit ze zajetí do přírody, kam se mu moc nechce a nechce ho tam pustit ani jeho opatrovnice se kterou je za dobře. Na scénu ovšem přichází jelen, který nešťastnou náhodou přišel o jeden paroh a dostane svého medvědího kamaráda do pěkné šlamastiky. Medvěd je kvůli nechtěným problémům převezen do lesa i s jelenem. Zde se z nich stanou kamarádi a medvěd pozná, kde je asi jeho skutečný domov.... ()

Reklama

Reklama