Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Recenze (316)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Úvodní medvědí stepování dává tušit těžký průser, výsledek je ale nakonec relativně stravitelná jednohubka, ve které zvířátka občas zahláškují tak geniálně, až budete ochotni skousnout i fakt, že Lawrence intonuje jako Will Smith a Ashton Kutcher zas jak po kastraci. Sériový produkt současné animace no. X, kterému budiž nakonec k solidnímu průměru přičteno i to, že diváka netrápí a bez titulků se to sfoukne za hoďku a čtvrt. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo, proč mi ti dva hlavní hrdinové připomínali Shreka s Oslíkem? Pořád jsem se nemohl zbavit dojmu, jako bych něco podobného už někde viděl... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $85,105,259Tržby Celosvetovo $197,309,027Tržby za predaj DVD v USA $96,342,257 //počet predaných kusov 5,763,551/videl v kine: 65%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velká nuda, která dokazuje, že se začíná točit opravdu všechno v 3D animaci a je jen na divácích jestli konečně začnou chodit na to kvalitní nebo na vše barevné co jim rodinný multiplex nabídne za zvýhodněné ceny. Lovecká sezona dokazuje, že bez větších hvězd prostě nepřilákáte tolik rodinek a bez pořádného příběhu se rodinky nevrátí pro další porci. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Meet Me in the Meadow - Paul Westerberg ,2. Love You in the Fall - Paul Westerberg ,3. I Belong - Paul Westerberg ,4. I Wanna Lose Control - Deathray ,5. Better Than This - Paul Westerberg ,6. Wild Wild Life - Talking Heads ,7. Right to Arm Bears - Paul Westerberg ,8. Good Day - Paul Westerberg ,9. All About Me - Paul Westerberg ,10. Wild As I Wanna Be - Deathray ,11. Whisper Me Luck - Paul Westerberg ,12. I Belong - Pete Yorn , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nicim vyjimecnej, po pravde receno ani nicim zajimavej a ne moc vtipnej animak. Proste takovej prumer. Animace nenadchne, ani neurazi, pricemz sem tam je neco hodne povedeny a naopak nekdy zase docela odflakly. Postavy jsou vcelku sympaticky a jelikoz kazdej obyvatel lesa je prakticky psychopat, o vtipky neni nouze, bohuzel pobavi jen sem tam nejakej. Jinak k tomu neni moc co rict, nenudil jsem se, obcas se zasmal, nijak me to nesralo, par povedenejch scen, ale celkove nic extra. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Sledovat tento film pro mně byla radost. Hodinu a půl čiré radosti a potěšení ze sledování bordelu, jakej v lese dělá domestikovaný medvěd, jelen, bobři, apod.... Fakt, že příběh víceméně neexistje, je zcela vedlejší, podstatné jsou drobné fórky, které jsou na nás chrleny se smrtelou kadencí. Scéna v obchodě, scéna s potřebou jsou skvělé, všechny variace na Medvědí ukolébavku jsou doslova geniální (rád bych ji slyšel v originále), dabing se ovšem taky povedl... a ten teplej dikobraz mě dorazil! Miloušiiii!! Film samotný za 4 hvězdy, hvězda navíc za 3tí rozměr - Loveckou sezónu jsem viděl 3D v IMAXU ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Žiadna sláva. Dosť uškriekaný, škaredý a nudný animák. Nejedná sa však o úplné zlo a v druhej polke sa pár vtípkov podarí. Jeleň je však neskutočne otravný a veľmi sa podobá vystupovaním na Osla zo Shreka, čo bol asi aj zámer pre deti. Jedno pozretie sa vydržať so sebazaprením dá. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný animák bez jednoho jediného byť úplně maličkého nápadu. Celou dobu jsem nadával na trapný humor a plno několikrát viděných situací, dokonce i charaktery jednotlivých postav jsou pouze kopií hrdinů z jiných - a mnohem zábavnějších - snímků. Ohromná nuda, nesympatičtí hrdinové, dementní zápletka od odpadu tenhle snímek dělí jen chloupek, neboť pár situací se mi celkem líbilo, ale k dalšímu zhlédnutí mě asi už nikdo nedonutí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Značně bláznivý úlet, který sice dokáže po většinu času pobavit, obsahuje množství vtipných situací i hlášek, ale postrádá lehkost, propracovanost a umírněné využití a propojení ostatních prvků tak, jako to dokáže král animovaných filmů, Pixar. Lovecká sezóna je nesmírně ukecaná, dynamická a děj staví v podstatě na fungující souhře hlavních hrdinů:) Jeden z nich se dokáže ožrat z cukru a ten druhý si zase při výšlapu po skalách notuje naši hymnu:) "Přestávka na oběd!" - "Co máš dneska?" - "Dřevo a ty?" - "Dřevo, chceš měnit?" :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal stále porovnávať len holú kostru príbehu, tak by som musel dávať polovice filmom podpriemerné hodnotenia. Tento sa našťastie o niečo originálne ani nesnaží, v pár momentoch to tak možno vyzerá a tie aj potešia, ale čo zachraňuje príbeh sú postavičky a ich nápadité humorné charaktery. Dabing mi nesadol a v poslednom čase sa v animákoch viac teším na slovenský ako český a aj toto je ten prípad. 65%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Připojuji se k názorům, že film "nasál" námět ze Shreka, proto u mě ztrácí jednu hvězdičku. Jinak ale zábava pro celou rodinu :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost, s ještě průměrnějším scénářem, relativně povedenou animací, dvěma parádníma fórama a několika hrůzostrašnýma písničkama. Pro menší děti povinnost, pro ostatní zaručeně vyhozené peníze oknem. 50% a za dva dny už si ani nebudu pamatovat, jestli byla hlavní postava medvěd nebo ještěrka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na "Loveckej sezóne" ma zaujali predovšetkým progameové animácie štúdia Sony Pictures Animation. Trocha mi pripomenuli časy, keď som celé hodiny presedel pri Play Station. Ale ako film to nie je nijak výnimočné dielo. Príbeh o v meste odchovanom, rozmaznanom medveďovi, ktorý je vypustený do divočiny. Tam spozná agresívne veverice, disciplinovaných bobrov, arogantných jeleňov, hlúpych zajacov, teplého dikobraza a dotieravého, zakrpateného jeleňa Elliota. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový animovaný rodinný film, který pobaví a potěší. To je zhruba tak hodnocení tohoto filmu. Zvířátka mám rád, a tak se na jakýkoliv film s nimi rád podívám. A tohle byla docela zábava. Co se týče animace, tak ta se mi velmi líbila, a jakmile mi sedne u animovaného filmu animace, tak už mne pak od takového filmu jen těžko něco vyruší. Tady byl navíc velmi zajímavý a vtipný děj, některé scénky či hlášky byly velmi vtipné a docela jsem byl i zvědavý, jak celý příběh dopadne. Prostě pohodová záležitost pro chvilky odpočinku. Navíc jsem si hlavní protagonisty zamiloval, medvěd Boog a jelen Elliot byla opravdu milá a roztomilá zvířátka a kdybych mohl, tak bych si je možná i pořídil domů. Takže za sebe říkám, že jsem docela spokojený a tenhle animák mi sednul a líbil se mi. Ale nijak to nepřeceňuji, protože ač to považuji za dobrý animák, tak není o mnoho lepší než jiné animáky, takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, ale svou kvalitu tenhle film jistě má a své diváky si určitě najde. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutní peklo dnešní animace. Absolutně nevtipný, trapný, nudný animák, který dopadl až na samé dno zábavy. Hrůza ()

Reklama

Reklama