Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragikomický príbeh podnikateľa, ktorý uniká pred veriteľmi a zaplieta sa do osídiel vlastných špekulácií, je do istej miery zobrazením vlastných Balzacových životných skúseností. (RTVS)

Recenze (9)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Martin Huba, se svým fantastickým francouzsko-slovenským projevem, je nádherným ztělesním celé této obchodně laděné povídky spisovatelského velikána, který nám ukazuje, jakým způsobem dostat z rozhořčeného věřitele další peníze a také dokazuje, že finanční transakce a zároveň nezlomný charakter či pevné zásady, dohromady skutečně nejdou, bez ohledu na století. Jako vždy výborně sehraný, komediálně dramatický příběh s excelentními dialogy, plný intrik, falešných milionářů a balamucení skoro celého okolí. Je vůbec něco, co může toto bahno překonat? Ano, láska. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

TV inscenacie moc nemusim, zial to tu tak nie je oznacene a potom je clovek zbytocne sklamany :-(. 2*, nezvladol som to dopozerat. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Honoré de Balzac na finančnú a politickú nôtu. Tá podobnosť v chamtivosti a ziskuchtivosti so súčasnosťou je taká do očí bijúca, že sa mi ani nechce uveriť, že je predloha stará asi 170 rokov. Prevedenie divadelnej hry do inscenácie na obrazovke je dokonalé, určite aj zásluhou Martina Hubu. –––– Prečo nechcú dať na úver práve mne? Veď úver je dnes existenčným princípom každého slušne prosperujúceho štátu. –––– Som vám priveľa dlžný, vy si nemôžete dovoliť môj úpadok. Musíte ma zachrániť! –––– Mať na svojej strane služobníctvo je ako keď má minister na svojej strane tlač. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama