Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Las Days je zamyšlením Guse Van Santa nad vnitřní posedlostí jednoho talentovaného muzikanta, která ho ničila v posledních hodinách jeho života. Blake, mladý umělec, se zhroutil pod tíhou slávy, úspěchu a absolutní izolace. V domku uprostřed lesů se snaží uprchnout před svým životem, svým okolím a svými povinnostmi. Vyhlíží, naslouchá a očekává vysvobození. Michael Pitt září v dramatu o vynikajícím hudebníkovi, jehož život a kariéra připomínají život a kariéru frontmana skupiny Nirvana, Kurta Cobaina. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
shawshankk

shawshankk (hodnocení, recenze)

Zajímavé je, když to teda tak věrně kopíruje Kurta, že v jedné pasáži Blake sice píše levou rukou, ale v jiné zase hraje na kytaru jako pravák...

Janda3

Janda3 (hodnocení, recenze)

Nervanu mám rád a tenhle film sem prostě musel vidět...a viděl!!! EJ to zajímavý ale nedokonalý film...moc tomu ale nechybělo!!

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Tu jednu hvězdičku dávám za dokonalou podobu Kurta Cobaina,ale s ním nemá film vůbec nic společného,akorát má skoro podobný konec jako byl konec Kurta..no ale co vám budu nalhávat na tento film jsem se hodně těšil,ale zklamal mě ve všech směrech....je to sračka,kterou bych nejradši spláchl někam do hajzlu!!No teda Gusi....utíkej si za rožek lištit!!!!!!!!

Reklama

Reklama