Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saku, přestože žije se svojí přítelkyní, nemůže zapomenout na dívku, kterou miloval před sedmnácti lety. Prochází si místa a vzpomíná na vše, co s Aki zažili. Příběh nás zavede do minulosti, ale i přítomnosti, a zprostředkuje, jak se Saku cítí. Povede se Sakovi splnit sen, který dříve sdílel s Aki? (TylerGage)

Diskuze

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

Bay_watch: Ak sa ti nepacil Ing, mal by si dat zbohom vsetkym dalsim azijskym romancam.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

tož proti gustu..., ale já sem si ten film kvůli vám dvoum stáhl, abych viděl jaká sračka/dílo se z toho vyklube... no, uvidíme, až se k tomu dostanu ;-)
jen mě dost sere, že když čtu někerý komentáře, který se zmiňujou o "smutku" apod. a navíc to srovnávají to s ...ing, tak mi jednoduše vychází, že ten film neskončí moc dobře :-/ hmm, tak dík, zahubili ste před zhlédnutím filmu i mou poslední naději :-/

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Altamir: Tobě se nelíbí kdo jsem? Vždyť mě ani neznáš. :-) Já tebe ostatně taky ne, proto tě nesoudím.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Můj koment není pokusem o demonstrativní silácký postoj, pouze vyjadřuje mou upřímnou bezprostřední reakci po zhlédnutí filmu. Na chvíli mě přepadlo krátké zoufalství nad tím, jak se jinak zdraví a inteligentní lidé nechají oblbnout filmem, o kterém jsem vcelku přesvědčen, že být natočen v českém prostředí a s českými herci (nevím proč mě napadá zrovna Kateřina Brožová), bylo by jeho hodnocení úplně jiné. Takovéto velice průhledné příběhy, sloužící hlavně k tomu, aby se nad nimi dojímaly svíčkové báby ("a považte paní Vomáčková, ta chuděra nakonec umřela"), zde byly vždycky, ať už v literární nebo filmové formě. Na mě je to přece jen příliš plytké - necítím tam žádný přesah, žádné mimořádné kvality, prostě nic. Dokonale chladná, pěkně barevná, a zoufale prázdná podívaná. Větu v uvozovkách (kterou jako by mě Altamir ve svém příspěvku slyšel říkat), nemíním vůbec komentovat. Rád se ale vyjádřím k té předchozí: Možná bych si měl už začít shánět nějaké kanady, abych pak mohl v červenci na THS některého ze zúčastněných příznivců asijského filmu nutit k jejich olízání - tím bychom dovedli Altamirovu nechutnou vizi k dokonalosti. :-) Ne, opravdu nemíním přesvědčovat takového veskrze milého a přátelského člověka, jakým je kupříkladu tombac, k praktikám "BDSM pozitivního switche" (tímto děkuji Mi Nü-Chai za významové objasnění tohoto Altamirova koníčku). Myslím, že tam budeme mít výrazně jiný program. Uzavřel bych to z mé strany tím, že tento film se mi (z výše uvedených důvodů) jednoduše nelíbil, považuji ho za extrémně přeceněný, což jsem také vyjádřil svým hodnocením a komentem, který zkuste brát trochu s nadhledem. Vždyť víte, že vás všechny miluju. :-) (Vy uplakánci jedni. :-)))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

J_Fiu

J_Fiu (hodnocení, recenze)

Nemyslím si, že pokud člověk u tohoto filmu nebrečí tak postrádá "lakmusový papírek lidskosti" ani schopnost projevovat city....

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Nikdy jsem nepsal, že jsem nebrečel.... jenže, pokud budu měřit kvalitu filmu rozměrem citové vydírání, tak tenhle film si zaslouží plný počet, bez diskuze. Raději se podívám na filmy Wong Kar Waie nebo vynikajicí "Joze to tora to sakana tachi". Důkaz, že romantický film jde udělat i bez něj.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Eriol

Eriol (hodnocení, recenze)

Ahoj Martine. Nelituj, prosím, že jsi film viděl. Sekai je skutečně nádherný a také velmi smutný. Ale život není jenom radost a štěstí. Je to i bolest, je to i ztráta a věci které jednou byly se už nikdy nevrátí... A je dobře, že nám to Sekai no chűshin de, ai o sakebu připomína. Tady je pro tebe závěrečná písnička: http://darkarid.ufouni.cz/csfd/credits.mp3

LamSaiWing

LamSaiWing (hodnocení, recenze)

Kéžby jsem tenhle film nikdy neviděl... Od půlky filmu až do samého konce jsem nepřestal brečet. Totálně mě to sebralo - Nechápu proč se vůbec takové věci dějí, i když to je jen film...skutečnost je mu tak blízko.... Film je skutečně NÁDHERNÝ ale pochybuji že si ho ještě jednou pusím - tolik síly už asi neseberu.

Reklama

Reklama