Reklama

Reklama

Desetiletý Clifford cestoval s rodiči na Honolulu, kde měl otec důležitou pracovní schůzku. Let byl přímý, bez mezipřistání, chlapci se však podařilo způsobit, aby jeden z motorů vysadil, a stroj musel nouzově dosednou v Los Angeles. Právě o tohle Cliffovi šlo. Ve městě je totiž zábavní park Dinosauří svět, a ten musí vidět, protože ty předpotopní ještěry přímo zbožňuje! Navíc zde bydlí strýček, u kterého by mohl počkat, až si ho rodiče na zpáteční cestě vyzvednou. Všichni dospělí s tím souhlasí, jenom strýček netuší, jaké si tím nadělá problémy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zahrát patnáctiletého degena a prevíta schopného všeho s třicetiletým odstupem, je nadmíru těžký úkol, ale Martin si svou roli nepokrytě užíval. Nejvíc snad jízdu ve vysněném dinosauřím parku. Charles si s ním v házení vražedných pohledů v ničem nezadal, zvláště po rozmlácení několikaměsíční práce na veřejné prezentaci. Já bych fracka sice už dávno přizabila, ovšem otázkou je, zda by se tak snadno dal. Asi ne, a proto zůstanu ve fantazijním světě filmu...;-) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný Martin Short v neuveriteľnej úlohe protivného decka v tejto neuveriteľnej „komédii“. Celé je to neuveriteľný zlý sen. Čím skôr zabudnúť. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Blbinka na nedělní odpoledne, která rozhodně neurazí. Docela solidně jsem se u ní nasmál, avšak spíše oddychový humor. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Taká blbovina v dobrom slova zmysle....ale Martin Short je dobrý herec.... :D zaľúbil som sa doňho vo filme MERLIN(1998) a Alica v krajine zázrakov (1999) ! ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že to je stupídne s množstvom trápnych momentov, tupým humorom...ale Martin Short v roli malého intrigánskeho maniaka je jednoducho vynikajúci :) ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava v podaní Martina Shorta sa mi sprotivila už v prvých minútach deja filmu. Teda vlastne tej spomienkovej časti, ktorú pre jedného "kláštorného šarvanca" vyrozprával samotný Clifford (ibaže v sedemdesiatke). Short je slizký, odporný, podrazácky a priznám sa, že keby išlo o maniackeho zabijaka, tak by ma Short v úlohe nejakej "svine" určite zaujal. Avšak išlo o priemerný (v porovnaní s dnešnými filmami) americký kúsok, ktorý ma zaujal iba dabingom. V slovenskom znení účinkovali: JURAJ HRČKA, JÁN GALLOVIČ, IVAN LACA a ďalší. ()

Reklama

Reklama