Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Parketovic domě bude horko a nejen díky letnímu sluníčku. Přistěhují se k nim noví, cizokrajní sousedi - početná a živá rodina Bumpusů a hned vyhlásí válku tatínkovi (Charles Grodin - Beethoven, Půlnoční běh). Mladého Ralpha (Kieran Culkin) zaměstnává válka s šikanujícím tyranem ze sousedství. Nejde o souboj pěstní nebo slovní, ale spíš o boj na život a na smrt se zabijáckou káčou. Do šarvátky se zapojí i maminka (Mary Steenburgen - Philadelphia), když se postaví do čela “velké námořní omáčkové rebelie“. Vraťte se do nostalgického světa Vánočního příběhu a prožijete s Parkerovýmí jedno nezapomenutelné léto! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (9)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování A Christmas Story rovněž režírované Bobem Clarkem, rovněž podle románu Jeana Shepherda. Mnohem slabší než první díl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Spomienky na dospievanie prerozprávané retrospektívou jedným z hrdinou príbehu. Ralphie Parker si nostalgicky zaspomína na dávnu letnú story, kedy bol ešte malým chlapcom. Druholigová rodinná komédia, v ktorej si zahral jednu z hlavných úloh Kieran Culkin. Je to mladší, menej talentovaný brat snáď najznámejšej detskej, filmovej hviezdy deväťdesiatých rokov minulého storočia Macaulayho Culkina. Takže v bratskom, hereckom súboji Kevin McCallister versus Ralphie Parker, jasne vyhráva blonďavý Kevin, čo ostal "Sám doma". ** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

It Runs in the Family je voľným pokračovaním Vianočného príbehu (1983), respektíve je to akoby jeho letná verzia. A rovnako skvelá. Tentokrát sa odohráva snímka v úžasných a krásnych 40.tych rokoch minulého storočia. Hlavnú úlohu si strihol Kieran Culkin (brat Macaulaya Culkina). Absolútne nepochybujem, že ak si túto snímku pozreli ľudia, ktorí boli malými deťmi práve v 40.tych rokoch min.storočia, museli sa im tískať slzy do očí, keď videli tú krásnu nostalgickú dobu. Chlapci sa na ulici napríklad hrajú s cool vĺčikmi (česky Káča), za nimi premávajú krásne veterány a do toho úžasná dobová hudba. Rozhodne môžem túto nenápadnú, málo známu snímku odporučiť všetkým fanúšikom tejto doby, tak aj všetkým, ktorí majú radi detskú rodinnú komédiu s množstvom zábavy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Vy nám chcete zdaniť paštiku?” Pokračovanie môjho najobľúbenejšieho vianočného filmu si našťastie plne zachovalo ducha jednotky. Aj keď je o triedu slabšie. Hlavne príjemní herci to držia. Grodin a Steenburgenová. Ja ju mám celkom rád, taký ten milý, maminkovský typ, jak keby americká Sally Hawkins. Svojim spôsobom. Z môjho pohľadu jej dosť uškodila rola vo Philadelphii, pre ktorú ju veľa ľudí neznášalo. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Dobře, děj si až tak přesně do detailů nepamatuji, ale naprosto jasně si vybavuji kazetu s nápisem "Moje letní story", kterou strkám do videa a usedám do křesla s plyšákem. Moje srdcovka z dětství, stejně jako Všude dobře, doma nejlíp. ()

Raviola 

všechny recenze uživatele

Velmi oddechová letní story o jedné rodince. Rozhodně ničím neurazí a příjemně naladí. Najdou se i velmi vtipné sekvence. ()

Reklama

Reklama