Reklama

Reklama

Norah Jones & the Handsome Band: Live in 2004

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V pořadí druhé video album americké písničkářky a pianistky Norah Jones, které vzniklo během koncertního turné s The Handsome Band k podpoře desky Feels like Home. Materiál byl natočen 8. a 9. srpna 2004 v historickém Ryman Auditoriu v Nashville.

Sestava The Handsome Band:   Lee Alexander - baskytara/kontrabas, Andrew Borger - bicí, Adam Levy - kytara, Robbie McIntosh - kytara, Daru Oda - vokály. Během koncertu vystupuje také několik speciálních hostů.

Seznam skladeb:   1. What Am I To You?
2. Sunrise
3. Those Sweet Words
4. In The Morning
5. Carnival Town
6. That‘s The Way That The World Goes ‘Round
7. Humble Me
8. Don't Miss You At All
9. The Long Way Home
10. Don't Know Why
11. Creepin‘ In
12. The Prettiest Thing
13. Moon Song
14. Above Ground
15. Loretta (vitac.)

(více)

Recenze (2)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Norah je jako roztomilé kotě, které si zkrátka nemůžete nezamilovat. A ač je to až někde na hranicích toho, co normálně poslouchám, dělá prostě dobrou muziku. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Solidní DVD. U mě ztrácí body hlavně díky přílišné "countryovosti" (Dolly Parton působí jako naprosto šílená koza, ale zpíva jí to dobře:)). K písničkám ve stylu Don't Know Why naopak nemám výhrad, takže proto tři. Líbil se mi i zajímavý začátek, kdy první píseň je natočena jakoby to byla zkouška po postavnení aparatury v prázdné hale, jde z toho příjemná, klidná a uvolněná atmosféra. ()

Reklama

Reklama