Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vítězství v hornické soutěži se dva bratři z Walesu vydají do Londýna, kde mají převzít hlavní cenu. Brzy se ale nechají strhnout divokým vírem velkoměsta. (Netflix)

Recenze (4)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že film věnuje tolik času té nejméně zajímavé podzápletce s londýnskou podvodnicí (mimochodem Moira Lister snad byla dvojče Adiny Mandlové, dokonce i hlas má takřka stejný) a ne eskapádám druhého bratra, bezdomoveckého harfisty a samozřejmě úžasně bezradného Aleca Guinnesse, který má "raději zeleninu než lidi" a nikdo se mu nemůže divit. Komedie je to ale i tak výborná, veskrze pohodová, s několika úplně skvělými momenty (nástup do metra) a ohňostrojem nejrůznějších chrchlavých velšských citoslovcí. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

...a další průměrná komedie z kategorie pro pamětníky, tentokrát z Velké Británie. Bohužel jsem dneska v tomto směru asi neměl příliš šťastnou ruku při výběru. Tady mě bavil jenom roztomilý Alec Guinness ve vedlejší roli redaktora a záhradkáře + ještě docela na mě fungovaly ty gagy s muzikantem a harfistou. Zbytek tvoří většinou nesmatná neslaná romantická nuda a jeden slovní vtip s krkolomním názvem města na celovečerní komedii nevydá. Sice tomu nechybí příjemná atmosféra a závěrečná scéna s příchodem na nádraží mi naznačila, jaký to mohl být příjemný film... vlastně kdybych ho po většinu času nepociťoval jako značně nudný. [55%] ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná britská komédia s bláznivým nápadom a ešte bláznivejším dejom. Welština je ohromná... :) Deviate hodnotenie a štvrtá recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dva jednoduchý venkovský kluci z Walesu vyhrajou výlet do Londýna a dvě stě liber k tomu. Hned na začátku se ale minou s lidma od novin, kteří jim mají výhru předat a začíná příběh plný zmatkování, nešťastných náhod, ztrácení a nacházení uprostřed rušného Londýna. V dnešní době mobilních telefonů už spíše nepravděpodobný film. Tak nějak mě to úplně nebavilo. ()

Reklama

Reklama