Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott miloval svého syna i svou práci a v jediné minutě vše ztratil. Když se dva roky po tragické nehodě probouzí z komatu, nemůže se vyrovnat s tím, co se stalo. Snad jen zdravotní sestra Angela, která ví, jak chutná bolest, mu dokáže pomoci (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická podívaná na všední odpoledne. Naivní a ve své podstatě utopistický náhled na těžké životní zkušenosti dvou lidí. Na konci poměrně značné tlačení na slzavou pilu se trošku míjí účinkem. 5/10! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

odpad to až tak podle mého není ale to,že Scott celé trvání filmu sděloval že nic necítí a koncem filmu konečně cítil ,to se mi fakt ulevilo :-).Jinak příběh jakoby z pera Pilcher apod.Kdo je má rád potěší ho i tento film.... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbil námět filmu (s jednou výhradou) a úvodní nehoda, tím ale chvála tak nějak končí. Za prvé bych chtěl zmínit, že herecké výkony považuji za tragické. Nejhorší snad Jenna Elfman, která se pořád tak nějak pitomě usmívá. Co se týče Angely jako postavy, chovala se naprosto neprofesionálně, až tak, že považuji za chybu, že to tak vůbec autor napsal. Další co mi vadilo, byla scéna, kdy se Randall Batinkoff prvně probral z kóma. V nemocnici vypadl proud, nevybuchla tam bomba. Nějaké jiskření a vybuchování je zde naprosto nesmyslné. Že se domnívám, že v nemocnici by generátory měly naskočit okamžitě a ne po minutě snad nebudu ani rozebírat. Co mi dál přišlo tragické, byla druhá probírací scéna. Jak sem chválil námět, tak to pouze pokud by ho alespoň na konci oživovali, to by bylo relativně možné a zároveň dramatické, ale o tom, že by mu samo naskočilo srdce silně pochybuji. A co se týče Randalla Batinkoffa, ten by se měl pro příště naučit zadržet dech a nehýbat se. Celou tu dobu po tom, co lékař už konstatoval smrt, dýchal a hýbal očima, jak trapné. A posední věc k ději. Chtěl bych vidět člověka, který má vidiny a nic necítí a nenechá si udělat doporučená lékařská vyšetření, leda blázen. Prostě po slibném začátku, zklamání. ()

Reklama

Reklama