Reklama

Reklama

Screaming in High Heels: The Rise & Fall of the Scream Queen Era

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Keďže ani jedna z tohto " súhviezdia " nepatrí a nikdy ani nebude patriť do Môjho hľadáčika, musím hodnotiť takto. Bratia sledovali ich vyfutrovanú kariéru, no Mne to bolo .....voľné. Keďže sa dnes pripomína akoukoľvek formou kdekto, niet divu, že aj tieto talenty bolo potrebné aspoň takto spomenúť a dúfam , že je to ich filmový pomník, aj keď...aj to Mi je voľné. Bodíky za rešpekt k žánru, ktorý skoro až otrávili svojou účasťou. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hodinový dokument pojednávajúci o troch hororových scream queens (Linnea Quigley, Brinke Stevens, Michelle Bauer) a ich vzostupe, prvých i neskorších filmoch, odvážnych scénach (hororovo i eroticky), kariére a ich pôsobení v známejších i menej známych kúskoch. Zabavilo ma to, dozvedel som sa niečo nové, potešili ukážky z filmov čo som videl a zároveň ma to inšpirovalo, aby som sa poobzeral po ďalších, ktoré som doteraz prehliadal. Pre fanúšikov uvedených troch dám a ich filmografií, prevažne z 80. - 90. rokov, pôjde o zaujímavú vec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ony hlavně svého času tyto tří děvčata dokázali upoutat pozornost mužské části publika hlavně svými ženskými přednostmi, než svým hereckým talentem, ale i tak odvedly během své kariéry celkem slušnou práci. O tom žádná. Každopádně se nesmazatelně vryly do paměti nejednoho fandy hororového žánru, protože se objevily v řadě hodně dobrých filmů i těch méně známých a tento dokument si zcela po zásluze zasloužily. Hodinka u toho strávená byla celkem dobře investovaný čas, určitě nelituji, že jsem to viděl. ()

Reklama

Reklama