Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se odehrává v Americe sedmdesátých let. Kenny je žákem střední školy, kde se učí opravovat auta. V den, kdy si třída vybírá auto pro ročníkovou práci na vrakovišti, zachraňuje Corvette stingray z lisu. Okamžitě upře všechnu svoji aktivitu do záchrany a vylepšení tohoto auta. V okamžiku, kdy se opraveným autem třída projíždí po ulici a dolaďuje motor, jednomu spolužákovi auto při kupování coly ukradnou. Dealer mýdel na benzínce, kde Kenny pracuje, auto poznává na fotografii a sděluje, že ho viděl v Las Vegas. Kenny se tedy vydává na cestu za "svou" Vette a cestou ho čeká spousta zajímavých setkání. Najde svoje auto? (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Opravovat auto na střední by mě fakt bavilo. No co už. Jakmile se Vette ztratí a kluk ji jede hledat do Vegas, tak mě film přestal bavit. Tam je to totiž jen o poflakování a práci, které kluk musí dělat. Navíc ta jeho upišťená kamarádka z karavanu je otravná. Nakonec ani nevím, jak že to auto vlastně našli. 2* ()

Reklama

kamigava 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem od toho nic nečekal a byl jsem mile překvapen. Ze začátku mě to moc nebralo, ale jakmile Mark Hamill ztratí Korvetu, začne ji usilovně hledat po Vegas a vystřídá několik prací, začalo mě to taky bavit. Rozhodl jsem se na to podívat kvůli Markovi, kterého jsem chtěl vidět v jiné roli než je Luke Skywalker ze SW. V momentě, kdy potká prostitutku Vanesu, je to o něco zajímavější, vtipnější a Annie Potts je tu prostě suprová. Její vzhled a hlavně hlas mi velmi připomínají Audrey Hepburn, která je podle mého také výtečná herečka. Lehká erotika se tu taky najde. Nakonec vše dobře dopadne a Korveta se vrátí domů. Je to pěkný a oddychový filmeček, u kterého jsem mohl konečně vypnout. Občas taková komedie neuškodí, než jen sledovat vážná, psychologická dramata... :D 80 %. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hamill nic extra nepredvadi, Annie je bezvadna, corvettka pekna. Ale nejlepsi z celyho filmu je Give Me the Night od Dusty S. :-) Odpocinkova roadmovie. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama