Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

Davered 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že remake dokonalého seriálu může být ještě lepší než originál. Americká verze je vtipnější (i když někdy za cenu uvěřitelnosti) a hlavně v ní hrají lepší herci (Rainn Wilson!!!). Nenechte se zmást prvními díly, které jsou prakticky identickou kopií britské verze; postupem času se začne ubírat trochu jiným, vlastním směrem. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Steve Carell je perfektní komik. Hlavní postava sebestředná, neempatická, ale neuvěřitelně obětavá a doslova žije "rodinou" - to jest pracovním kolektivem. Jinými slovy, je to krásná ukázka toho, jak funguje pracovní teorém neschopnosti, že v dostatečně dlouhém období se lidé dostanou na pracovní pozici, na kterou nemají schopnosti/inteligenci. ()

Faidra

všechny recenze uživatele

Bylo mi řečeno, že hlavní důvod, proč zpravidla vznikne remake, je to, že Američani většinou neovládají moc cizích jazyků, jsou líní číst titulky a dabing tam nemá zrovna tradici (a taky nějaké ty menší kulturní rozdíly, které by nebohý divák nepochopil a měl z toho mindrák). Tudíž když vznikají předělávky britských seriálů typu Life on Mars nebo Office, musím se zeptat: Amíci nerozumějí anglicky? ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Americkému Kanclu hrozně moc pomáhá to, že si rychle a jasně definuje veškeré figury. Tvůrci z toho pak ohromným způsobem v jednotlivých dílech těží a vytváří kvantum opravdu extrémně vtipných situací. Šéf v podání Steva Carella nicméně není (na rozdíl od britské verze) ústředním hrdinou, ale pojítkem, které vše drží pohromadě. A jak jeho Michael odejde, hrozně to celé spadne. Seriál se najednou nedokáže jakoby soustředit na zvolená témata, Michaelova přehnaná snaživost chybí a tvůrci nezvládnou vytvořenou mezeru novými šéfy zaplnit. Na konci deváté série si to nicméně už trochu sedne (imho bylo chybou, že tvůrci nedali hned Dwighta jako Michaelova náhradníka). Finále dojme. Výborný seriál, leč s vlažným dojezdem. A jedna z mála show, ve které se můj oblíbenec James Spader herecky vážně nenašel. 80% ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Několikrát je v seriálu zmíněno, že Phyllis Lapin Vance a Michael Scott jsou stejného věku a že spolu chodili dokonce do školy. Ve skutečnosti je Phyllis Smith o 11 let starší, než Steve Carell. (don corleone)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama