Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do firmy Dunder Mifflin přijede natáčet dokumentární štáb. Přivítá ho zcela bezradný manažer Michael Scott, který právě zjistil, že pobočka možná bude muset propouštět. (Netflix)

Recenze (11)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsem se takhle jednou rozhodla, že se jednou kouknu na nějakej ten americkej sitcom. Za oběť jsem si vybrala The Office. Neměla jsem žádný velký očekávání, přece jenom sitcomy zrovna nejsou můj šálek kávy, ale hned první epizoda mi zlepšila náladu, hlavně po novým díle Game of Thrones, takže myslím, že tohle bude asi jedinej sitcom, ze kterýho uvidím víc než pár dílů (možná). ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohrádka okolo pracovní desky stolu z tužek, kancelářské potřeby v želatině, Michael jakože ze srandy vyhodí Pam... "we work hard and play hard, sometimes we play hard when we should be working hard" :D ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa s uletenou partičkou kancelárskych krýs s ich uleteným šéfom, ktorý sa dozvedá, že možno bude musieť v blízkej dobe prepúšťať. Prevedenie: Pustil som si to lebo mi niekto povedal, že sa mi to bude páčiť. A zatiaľ sa mi to nepáči. Všetci herci, hrajú akoby tam boli za trest a popravde nič vtipné som tam nepobadal ale možno ma to obišlo. 28% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvního dílu je cítit, že seriál se zde hledal, některé postavy úplně nefungovaly a vtípky byly trochu slabší. Ten enormní potenciál je ale ze seriálu cítit na maximum. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych pravdu řekl, nějak mě teda první díl neoslovil, Steve hraje strašnýho debila a všichni vypadají, že by v seriálu/kanclu nejradši vůbec nebyli... byla to celkem nezáživná věc o ničem, každopádně pobavil gag s želé... :D snad se to rozjede... ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím co k tomu říct, rozhodl jsem se sledovat Kancl a první díl mě nijak neuchvátil. Klidně bych dal dvě hvězdičky, na druhou stranu nebylo to nic tak strašného, spíš zatím nic netuším a věřím, že se to postupně, až se dostanu do nitra zúčastněných, zlepší. ()

Reklama

Reklama