Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Firma musí zaměstnancům výrazně osekat příspěvky na zdravotní péči. A Michael hodí roli posla špatných zpráv na Dwighta. (Netflix)

Recenze (5)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se tahle epizoda nerovnala dokonalosti minulýho dílu, stejně se jedná o skvělej díl zaměřenej hlavně na Dwighta, kterej je mimochodem úžasně napsanej, ten jeho charakter je snad nejoriginálnější, kterej jsem měla možnost celkově ve filmech a seriálech vidět. Bez tohohle týpka by The Office nebylo The Office, stejně tak jako bez Michaela, kterej svým narcismem nikdy nezklame. Hodnocení: 7,8/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Michaelovi sa nechce rozhodovať o znižovaní zdravotného poistenia a tak touto úlohou poverí Dwighta, ktorý to vezme naozaj vážne, čo sa však stane ak sa o tom dozvie vedenie? Prevedenie: Opäť nevtipná časť. Vraj sa stačí prekúsať prvou sériou a potom to už dostane grády. Ale zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Raz som sa zasmial pri hode nanukom ale to je úbohé na vtipný sitkom. 30% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je trochu těžší ztotožnit se s výběrem zdravotní pojišťovny, neboť to se u nás na podnikové úrovni tolik neřeší. Pár vtipných momentů tam bylo, ale žádná velká sláva. Zatím ale není důvod snižovat hodnocení. ()

Reklama

Reklama