Reklama

Reklama

Kancl - Série 8

(série)
USA, (2011–2012), 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Kamera:

Matt Sohn

Hrají:

Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Ed Helms, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Creed Bratton, Kate Flannery, Mindy Kaling (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Odchod šéfa Michaela Scotta nevzbudí v kanclu větší rozruch a zaměstnanci se dál pošťuchují a snaží se nějak zabavit. (Netflix)

Recenze (11)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zásadní změna v obsazení se na Kanclu podepsala. Ostatní postavy mají občas více prostoru a je skvěle využit, ale seriál zase o něco víc stojí a padá s Jimem a Dwightem. Bohužel některé postavy se postupně ukazují jako slepé uličky a jejich "skečové pojetí" (udělej vtip a zmiz) není nosné. Celá volba nového šéfa podle mě není využita dostatečně a finální volba je, jaksi, spíš potvrzení reálného potenciálu do budoucna (podle mě už tady tvůrci cítili, že se blíží konec a i potenciální obsazení to potvrzuje). Za mě především Ed Hemls se svojí rolí neunesl svou postavu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael je pryč a citelně chybí. Nebyl sice mou nejoblíbenější postavou, ale Kancl ho prostě potřebuje. Nyní je to trochu jiný seriál. Pořád je tu ale fůra kvalitních postav a dobrých vtipů, takže stojí za to na seriál koukat. Bohužel se tu ale poprvé stává, že významnější postava je už za hranicí snesitelnosti. Andy je nyní příliš v popředí a stávají se mu strašné věci, chová se děsně... a to tak, že už to není vtipné,  je to jen nepříjemné sledovat. To samé se děje i u nové postavy, zrzavé Britky Nellie, která by byla fajn v několika epizodách, ale zdrží se na mnohem déle a už postupně taky víc otravná než vtipná či zajímavá. To se mi u amerického Office ještě nestalo. Některé postavy (i vedlejší) měly své lepší a horší okamžiky, ale vždy převažovaly ty dobré. Na druhou stranu to v poslední době rozjíždí tlouštík Kevin, kterýmu se dostává více skvělých scén. Velice slušný sitcom, ale sešup v kvalitě tam nepopiratelně je.  (7/10) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod série je strašný. Úprimne, najväčší seriálový prepad, aký som v horizonte jednej série vôbec zažil. SPOILERy! James Spader bol chyba. Chápem, že Carrey, alebo Gervais boli cameá, ale Spader sa na tú rolu hodil úplne najmenej. Kedysi to bol jeden z mojich najobľúbenejších hercov, tu je ale totálne mimo koncept. V súboji Andy vs. Darryl opäť chyba. Andy vždy býval jednou z najtuctovejších vedľajších postáv (čo sa paradoxne aspoň trochu zmení v priebehu druhej polovice série). Koniec SPOILERu! Okrem toho, doslova všetky postavy stratili charakter. Čiastočne si ho zachoval iba Jim, toho ale scenár tiež núti do neočakávanych nezmyslov, ako je ponevieranie sa okolo, s Dwightom (!). A to je práve to najhoršie: Office vždycky vychádzal z vzájomnej nevraživosti; tu sa, naopak, apeluje práve na súdržnosť. Celý kancel je skvelý kolektív a to doslova divadelne. Postavy už ani nevytvárajú náhodné scénky, nestoja striedavo pred kamerou, ale sa divadelne združujú, v skupinkách. Uprostred officu sa permanentne  len prechádzajú, nahromade, v kruhu; Jim s Dwightom, Ryan s Kelly… vytvárajú si dojemné scény a morálne ponaučenia. A začiatkom to fakt bolí. Niekedy okolo desiatej epizódy sa seriál pokúsi vrátiť späť a niekde okolo osemnástej sa mu to už takmer darí. V závere je tam snaha; Pam sa vracia do formy, Erin je opakovane zlatá, už to ale nie je ten starý Office - ten geniálny seriál. Najhoršiu zmenu utrpela asi Angela, Toby takmer zmizol. Kelly sa objaví občas, Kevina tlačia do extrémov. A Angela sa reálne povahovo už nikdy nevrátila. Za prvých sedem sérii som napočítal dohromady tri trojhviezdičkové časti (to je za cca 140 epizód). Tu nie je päťhviezdičková ani jedna. Dávam 3*, pretože v dobe vzniku to musel byť kvalitnejší seriál ako boli záverečné série napr. Dva a pol chlapa, New Girl, alebo HIMYM, ale tá fanúšikovská bolesť… ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá série bez Michaela je dosti průměrná, místy až trapná a nezajímavá. Více prostoru dostávají vedlejší postavy, ale jelikož nebyly v předchozích sériích výraznou měrou vykresleny, jejich scény vyznívají do prázdna. Postava Nellie je neskutečně nevtipná. Catherine Tate z jiných filmů či seriálů neznám, ale její humor mě naprosto minul. Co se děje týče, ten je dopletený jako zamotané klubko. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bála jsem se, že bez Michaela to nebude ono, ale někdy mi to možná přijde lepší. Konečně se příběh zaměřuje i na někoho jiného a ne jen na Michaela, který pro sebe dokázal ukradnout veškerou pozornost. Andy jako manažer se mi líbí a funguje dobře. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekto ubudol, niekto pribudol. Robert California je čím ďalej tým úchylnejší, Britka Nellie čím ďalej tým otravnejšia, starí známi dostanú bez Michaela viac priestoru. Síce sa mi zdá, že niektorí sa pozvoľna menia na karikatúry samých seba, ale je to stále zábavné. ()

Reklama

Reklama