Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Americká verze slavného sitcomu britské BBC od Rickyho Gervaise. V roli Michaela Scotta, zoufale neschopného manažera papírenské společnosti, září Steve Carell. (Netflix)

Recenze (25)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Je to takový jaký to je... Carell je fajn, ale tak nějak všeho moc škodí, no a tady toho prostoru dostal fakt hodně. Na začátek to vůbec není zlý, ale zase žádná pecka to taky není. Žádný nahláškovaný epizody, jen taková drzá trapnost. Ale vládnul nekorektní Diversity Day! 70% ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas se to trefí do naprosté geniality a občas je to docela mimo a trapné. Představilo nám to ale fajn postavy, fungující koncept a to vše jen v 6 epizodách, z postav mě trochu zmátl Novak který je sice v úvodní znělce ale dohromady dostal v celé první sérii tak 5 minut, nemá pořádný charakter a moc jsem nepochopil proč ho tedy prezentují jako jednu z hlavních postav. 8/10 ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Ja ti neviem. V mojej hlave mám dva hlasy. Prvý mi hovorí, že je to hlúposť a ako to môžem chcieť pozerať ďalej. Druhý hlas mi hovorí: Peter, má to 83 percent, nedáš tomu ešte šancu? Veď druhá séria vyzerá lepšie... No zatiaľ po prvej sérii nemám najlepší dojem. Steve Carell alias Michael Scott je veľmi nepríjemná postava. Presnejšie povedané: prvotriedny chuj. No máte ho chuť zabiť. Humor je veľmi suchý. Ešte k tomu je dosť hrubý, čo nemusí niekomu sadnúť. Nie som spokojný... ()

FawayitanaXX 

všechny recenze uživatele

Jako první řada je za mne šedivý průměr. Humor slabý, že bych se zasmál tak to tak maximálně dvakrát za díl. Je vidět, že asi seriál hledá směr kterým se vydá, ale s takovouhle řadou se fakt nedivím, že někteří si další řadu už nepustí. Seriál má skvělé obsazení a ke konci se seriál už začal zvedat na nohy. No tak uvidíme... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Britský seroš jsem viděl a k tomuhle jsem přistupoval s despektem tak jako ke všemu co se znovu přežvýkává za velkou louží. Steve Carell je se svými leaderovskými moudry vrchního managera pekelný. Je tak dokonale trapný a na pěst, že jsem to málem vypnul. Jenže to je záměr. Když dáte seroši pár dílů šanci, zamilujete si nejen Michaela Scotta, ale i sladkou Pam a celou tu skvadru exotů  prodávajícíh papír, jimž vévodí říťolezec pomocník Dwight... :-).  Dávám zatím za 4 * * * * a jdu s chutí do další řady i kdybych se měl při tom říznout o čtvrtku do prstu!  :-) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (13)

  • V roce 2021 přestala americká stanice Comedy Central tento díl vysílat. (VN85)

Reklama

Reklama