Reklama

Reklama

Kancl - Série 5

(série)
USA, (2008–2009), 10 h 14 min (Minutáž: 22–43 min)

Kamera:

Matt Sohn

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Melora Hardin, Ed Helms, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Creed Bratton (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

V páté řadě se pedantický tyran Dwight pokusí znova získat větší moc a Jim s Pam řeší trable ve vztahu. (Netflix)

Recenze (12)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Office pokračuje ve své krasojízdě. Většina dílů je moc fajn, a v téhle sérii svou kvalitou nad ostatními ční díl o tom, jak Michaelovým přičiněním starší zaměstnanec Stanley utrpí infarkt a nyní se musí všichni snažit být pozitivní. Pozitivnější je nyní i Andy, který byl předtím spíš takovým creepy padouchem, ale nyní je z něho jakýsi roztomilý nekňuba. Nejedná se o moji oblíbenou postavu, ale do kanclu se hodí. Šéf Michael je pořád dost fascinující zjevení. Je hodně infantilní a občas někomu dost uškodí kvůli své dětinské bezohlednosti a sobeckosti... ale přesto se mu dá fandit. Další zajímavá postava je Dwight, který byl předtím spíš šéfův otravný sidekick, ale postupem sérií je čím dál větší drsňák. V podstatě on je teď padouchem, ale často neskutečně zábavným a vtipným. Stal se teď překvapivě jednou z mých nejoblíbenějších postav. A v téhle řadě navštíví kancl na několik epizod i Idris Elba, který přinese zábavné situace tím... že je úplně normální. Osazenstvo kanclu se teď dost rozjelo a je více či méně ujeté, a najednou tu máme chladného profesionála, který může se vším řádně zatřást. Výborný komediální seriál plný skvělých postav. (8/10) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve srovnání s předchozí sérií, která začala velmi průměrně, byla pátá série velmi povedená. Pořád bych ale nemusel vidět nic, co dělá Andy. Jeho postava mi nepřijde ani trochu vtipná a v páté řadě je z něj pouze paroháč. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iné sitcomové seriály by už pri takejto dĺžke strácali dych a stávali by sa nezáživnými. Zato tento americký skvost (vytvorený najlepším britským komikom všetkých čias) hádže jeden nápad za druhým, originálne gagy a situácie, vytvorené tak geniálnymi postavami, z ktorých jednoznačne kráľuje perfektný Carrel. Ten jeho ksicht a hlavne osobnosť sa neskutočne hodí do jeho role detinsky zábavného riaditeľa. Potešili aj nové postavy (sympatická a bláznivá Holly, nová recepčná čajka menom Erin, seriózny šéf Idris Elba) a niektoré sa ešte viacej zdokonalili. Áno, hovorím o Andym a Dwightovi, ktorí tu hádžu také kiksy a stávajú sa strašne zábavným komickým duom, že by si sami vystačili aj so seriálovým spin-offom. Topka! Pre zlepšenie dňa vrelo odporúčam. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama