Reklama

Reklama

Kancl - Série 3

(série)
USA, (2006–2007), 9 h 7 min (Minutáž: 22–42 min)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Melora Hardin, David Denman, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Kate Flannery (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě řeší Jim s Pam dozvuky večera v kasinu, kde se políbili, a Michael před všemi prokecne, že je Oscar gay. (Netflix)

Recenze (12)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mi přišla zase o něco horší než druhá série, která byla vtipná a skvěle plynula. Tahle série mi přišla horší. Možná i kvůli tomu, že Jim byl tak daleko od své kanceláře a taky díky novým postavám, které mi úplně nesedli. Uvidíme, jak to půjde dál. Ale Jan a Michael byli skvělý a jejich vztah mě baví. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě se hodně posouvá příběh. Samozřejmě se vše týká vztahů postav, které se často pomaličku mění - právě tak, aby diváka lákalo se podívat na další a další díl. V americkým stylu tu máme na sérii fakt hromadu dílů, ale naštěstí je to vše rozprostřené tak, že je kvalita stále vysoká. Říkám si však, že kdyby bylo dílů míň, mohla by kvalita být i vejš. Ale i tak respekt, že je to pořád tak vtipné a zajímavé. Jinak šéf Michael je čím dál sympatičtější. Není to tam přímo řečeno, ale je vážnější, což může být způsobeno tím, že mohl přeci jen trochu dospět díky tomu, co se mu v nedávné době přihodilo (hlavně co se týče žen). Jeho vyloženě trapných a pobuřujících momentů ubývá a přibývá takových, kde je v podstatě normálním chlápkem. Vyvedená série, kde je spoustu vynikajících momentů, ať už komediálních či dramatických. (8/10) ()

Reklama

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si opäť drží humornú nôtu, ale čoraz častejšie sa dostáva do popredia aj tá vážna, hlavne v komplikovanom vzťahu medzi Pam a Jimom. Veľkým plusom sú nové postavy - šarmantná Karen a pobláznený magor Andy. Eda Helmsa som doteraz neznášal, ale jeho účasť v seriály z kancelárskeho prostredia bola tou najlepšou voľbou. Obávam sa však ďalších sérii, pretože vzhľadom k ich veľkému počtu môže dôjsť už čoskoro k poklesu kvality. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až s podivem, jak rychle začala klesat kvalita Office po skvělé druhé sérii. První mínus celé série: postava Andyho, která je mi krajně nesympatická. Obzvláště jeho potřeba neustále zpívat. Pak je tady ta věc se spojením dvou poboček do jedné a nástup nových postav na scénu. Z nichž některé nevydržely moc dlouho, zatímco jiné až příliš dlouho. Jednotlivé díly se svou kvalitou velmi liší. ()

Galerie (350)

Zajímavosti (5)

  • Dwight (Rainn Wilson) v autě poslouchá skladbu „River Runs Red“ od americké kapely Life of Agony. (Comida)
  • V epizodě Michael Scott (Steve Carell) říká, že Scrantonské jezero je osmou nejrozlehlejší vodní plochou v USA. Jezero skutečně existuje, ale není co do rozlohy ani v první stovce. (awful)
  • V epizodě zpívají v autobuse zaměstnanci kanclu píseň „The Gambler“, kterou proslavil především country zpěvák Kenny Rogers. Českou verzi nazpíval Petr Spálený. (awful)

Reklama

Reklama