Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Paolo Muzi (Piero Santi) pátrá po pachatelích přepadení pokladny fotbalového klubu, při němž došlo k zabití dvou strážců. Ve stejné době někdo unáší a brutálně vraždí římské prostitutky. Policista je přesvědčen, že všechny události má na svědomí stejný gang a v řádění bude mít prsty prominentní hoch Tony Ardenghi (Cesare Barro). Mladíkovi však zatím nemůže nic dokázat, a tak nasadí do akce svou krásnou kolegyni Germanu (Paola Senatore) jako volavku. (dopitak)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Velmi silný zločinecký film, který je nejen patřičně akční, ale hlavně brutálně násilný, poměrně krvavý a tragický. Zapomenuté klasické poliziesco, které mě v některých svých sekvencích hodně překvapilo svou poměrně velkou a někdy šokující hojností různé ohavnosti, nahoty a sexu a celkové špinavosti, kterou byl film celý prosycen. Jen ta hudba mohla být přece jen lépe zvolena a vhodnější, příliš mi zde k tomuto druhu filmu neseděla. Finále ve znamení lynče bylo docela efektní záležitostí, podobnou scénu jsem například viděl ve výborném "Stunt Squad" (77) s Marcelem Bozzuffim v hlavní roli, kde jsem tenkrát napsal, že jsem podobnou scénu viděl v tomto italském specifickém subžánru zcela poprvé (mýlil jsem se, poprvé ano, ale ne naposledy, jak se zdá)...Tento film je podle jednoho nejmenovaného webu prý nepříliš snadné objevit, dokonce se prý nějaká řecká VHS kopie v italštině, prodávala něco málo přes 1,000 Euro. V současnosti je třeba na Ebay.com dražen originální plakát k filmu z roku '76, cena 143.75 $1! No, nekupte ho..:-) Spokojenost. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zlatá mládež se v Římě 70. let baví ozbrojenými loupežemi a zabíjením prostitutek a v patách má neúplatného komisaře s kolegyní. Jako většina sedmdesátkových italských kriminálek mi to přijde filmařsky primitivní, a násilí spíš komické než drsné, stejně jako honičky žigulíkovitých aut. Aspoň že dvojice kriminalistů byla sympatická a nešetřilo se tu nahotou. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Trojka v závodních kuklách loví osamělé milence, na grupáč nakládá v ulici lásky její kněžky. Srdnatý komisař jim jde těžce po krku, při tom si ale stihne zašpásovat s kolegyní (Paola Senatore moc pěkná). Počet odhalených poprsí je vysoký, vlastně počet vražd žen je jen o jednu nižší. Viděno v právě té "skvělé" kopii, co popisuje kolega Karlos80. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pomerne nasilne poliziotteschi, ovsem tim jeste zabavnost zarucena neni. Z meho pohledu spise podprumerny kousek, ozvlastneny ucasti Paoly Senatore. 3- ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Dobré sleazy poliziotteschi s politicko/sociálním podtextem, spoustou nahoty a kupou násilí. Většinu stopáže jsem se nenudil, nejvíc mě bavila Paola Senatore, ale některé akční i násilné scény mi nepřišly moc věrohodné. Celkově zpracování bylo hodně levné. Navíc mi dost vadila i nevhodně zvolená hudba, takže na víc než tři hvězdičky se to nakonec nevyškrábe. Nevadí, i tak do sbírky super kousek. Fanouškům případě zájemcům o tento eurokulťácký subžánr mohu doporučit. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Mario Imperoli asi nebyl zrovna z nejlepších režisérů,ale tohle střihnutý poliziotteschi hodně říznutý erotickým filmem je bohužel trefa vedle.Paolo Senatore hrála v těch erotických filmech ráda,však má co ukazovat a pánské publikum určtiě není proti,ale zde je to vlastně celé zbytečné.Sice zde menší kriminální linka po vrazích je,ale je to hrozně kostrbaté.Spíše se skáče opět k ponížení a tělu,než tomu hlavnímu.Jedna či dvě automobilové honičky.První je skvělá,ale ta druhá jen tak prošumí,přesto by tu potenciál k tomu byl.O to více nechápete proč snímek se snaží jít na sílu,protože do různých subžánrů je to zase daleko.Hodně nahoty,hodně hudby,ale vcelku pro nic.Na průměr to vyženou jen ty kozy:) 50% ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Politický a sociálny presah vo filme je značný. Zopár postáv prednesie svoje socálno-kritické videnie sveta a spoločnosti.  Svoj pohľad povie vysoký policajný funkcionár, úplatkárský gauner, dostane sa na politických aktivistov, či prostitútky. Stále je to však najmä polizio, kde komisár naháňa trojicu gaunerov.  Trojica dobre situovaných gaunerov kradne, lúpi i zabíja. celé je to výdatne okorenené o nahé sexi scény, kde nie je núdza ani o full frontal a dievčence sa toho teda neboja. Počet nahých žien, je vyšší ako počet obetí vo filme. Erotický nádych tak prebíja a skrýva pod seba spomínaný sociálny presah. ()

Reklama

Reklama