Reklama

Reklama

Řezník: Pořád jenom hate 2

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2015, 4 min

Režie:

Martin Pohl

Scénář:

Martin Pohl

Hrají:

Martin Pohl

Recenze (12)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Na, tady máš těch 100 táců, které ti nevyplatili, abys už konečně zavřel tu svoji nevymáchanou držku. Ten člověk musí být hodně ve finanční krizi, když se dva roky dokáže vracet k jedné trapné kauze. Sto hadrů jsou dneska nějaké extra peníze, že to už musí omílat podruhé?! Písnička suchá, klip nuda. Mlátit děcko lahví, co z toho. Řezník je kašpar. Příště natoč něco o Kinder Pingui. Třeba že jsi jej nenašel v ledničce, ale žer to přes tu masku. Tak je to pohodlnější. Jistě je lepší se honit za sladkým než za penězi. Tvoji nenávist ke značce vody ti uvěřím, až vymrdáš hrdlo láhve, s tím svým tenkým kokotem to bude Mattoni malina. Jistě to potají chlastáš s buzeranty, se kterými se slézáš v barech, ty píčo s maskou. S tím už nepostrašíš ani dítě z mateřské školy, pičo ukřivděná, ubrečená, tupá. Táhni do piče s tou tvojí mentálně ubohou hudbou! 0% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nemá uživatel kingik náhodou rozdvojenou osobnost? Já jen když to srovnám s komentářem k poslední Sodomě… Pokud jde o klip, ten odpovídá Řezníkově standardu posledních pár let. Co se týče kauzy Řezník versus Mattoni, přijde mi směšné, jak se pan Těšínský v rádiu vzteká nad Řezníkovými texty, ale o dva roky později jde sám pogratulovat neonáckovi Ortelovi. (1 107.) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování česko-italské hudební telenovely. Nějaký vztek tam je, avšak oproti psychologicky propracovanější jedničce jde tohle více do komedie. 55%. PS: kingik mě rozesmál :) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Pro některé by opravdu ty vulgární slova měli zakázat např. kingik. No co, fanda Řezníka nejsem, klip jsem viděl a klasika, která jeho tvorbu provází. Matonku rád nemá, ta ho žaluje, o 100 táců ho "obrali" (nedostal je, takže ho technicky neobrali) a jestli jde o princip nebo mu jde o ty prachy to je věc druhá. Každopádně, když se letos vysoko umístil Ortel, tak to funguje jako v životě - jednoho vyřadíme a druhé zase ne, jak se nám to hodí. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Dobrý klip, který asi dost nasral lid z Matonky, když mu i napsali dopis o stažení. Je to klasická píseň Řeznika, plná nadávek a násilí jak v textu tak i v klipu. Má i lepší songy proto 4*. ()

Reklama

Reklama