Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou filmu je hrabě Józio Lulewicz (Zbigniew Rakowiecki), mladý pohledný muž, který je bezstarostný a zamilovaný do veselí. Jednou v noci, když se vrátí z nočního tahu, rozbije okno v obuvnické dílně na Starém Městě. Následujícího rána jde na místo svého žertu, aby zaplatil za ztráty, které způsobil. Náhodou se dozví, že obuvník Wirgiliusz Kopytkiewicz hledá učně. Pod jiným jménem se hrabě přihlásí do učení. (sator)

(více)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou filmu je hrabě Józio Lulewicz (Zbigniew Rakowiecki), mladý pohledný muž, který je bezstarostný a zamilovaný do veselí. Jednou v noci, když se vrátil z nočního tahu, rozbije okno v obuvnické dílně na Starém Městě. Následujícího rána jde na místo svého žertu, aby zaplatil za ztráty, které způsobil. Náhodou se dozví, že obuvník Wirgiliusz Kopytkiewicz hledá učně. Pod jiným jménem se hrabě přihlásí do učení. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Ina Benita opět září - tato nádherná herečka (obdoba české Adiny Mandlové) ještě netušila, že toto byl její poslední film. V roce 1944 umírá v kanálech během Varšavského povstání, s ní umírá její dvouměsíční syn. Rovněž i další herci tohoto filmu umírají během Varšavského povstání... ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v roce 1939. Premiéra se však uskutečnila až 23.12.1941. (ČSFD)

Reklama

Reklama