Reklama

Reklama

Scooby-Doo a ostrov zombií

  • USA Scooby-Doo on Zombie Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho přátelé se znovu setkali, aby vyřešili tu nejstrašnější záhadu ve své kariéře. Legrační parta se vydává na záhadný ostrov pátrat po tajemném duchovi piráta Moonscara. Ostrov je však plný husí kůži nahánějících duchů a strašidel, se kterými se naši detektivové setávají...a chvíli to vypadá, že tohle dobrodružství bude tím posledním.Scooby-Doo a ostrov Zombie je tou nejveselejší příhodou všech dob, která vyniká množstvím legrace, napětí a báječným hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a zároveň jediný filmový Scooby-doo jaký jsem kdy viděl. A hned je to pecka. Seriál jsem nikdy moc neprožíval ale poměrně rád jsem na něj koukal. Tohle je ale něco u čeho se pobaví i dospělý, nečekejte pohádku plnou veselých barviček, tohle je takový horor pro děti. Pár fakt strašidelných scén(samozřejmě pro ty menší) se najde. Já jsem se jako menší(film jsem viděl poprvé tuším v roce 1999) tak jsem se i bál. Každopádně je to delší a LEPŠÍ díl seriálu. A jedna z mých nejoblíbenějších pohádek před rokem 2000. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt silný.Když jsem to viděl ve škole poprvé(bylo mi asi šest)tak jsem se fakt lekl, protože jsem myslel zvyklý na seriál že tam budou dvě srandovní honičky a z ducha či jakékoliv jiné potvory se vyklube údržbář Jim.Chyba!Z lidí se vyklubou zoombí a z toho jsou dvě honičky s padesáti polorozpadlími zombíky.Opravdu síla na šestiletého haranta,který je odkojený Šmouli a Donaldem.Musel jsem se podívat na přebal jestli to nerežíroval Fulci případně Romero. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z dílny H+B jsem jako kluk miloval psa Filipsa s neodolatelným hlasem J.Brudera, stejně jako Méďu Béďu. Rošťárny Scooby-Doo mě poněkud minuly. Ovšem tenhle film mě velmi potěšil. Už úvodní scéna jak vystřižená z hammerovského hradu odehrávající se uprostřed půlnoční bouře příjemně naladila. Na setkání se zombie příšerami bylo nutné chvilku vyčkat, ale příšery vstávající z hrobů, vynořující se z močálů a kostry obalující se masem neměly chybu! A což proměna v kočičí démony! Kam se hrabe královna měnící se ve stařenu ve Sněhurce, která mě ještě několik nocí po zhlédnutí v kině děsila. Zkrátka perfektní strašidelný film v pravých chvílích odlehčený humorem. Co jediné mně vadilo - četné konzumace jídla, co konzumace, přímo orgie! V půlce už mi kručel žaludek do rytmu a ještě před koncem jsem zvládl krátkou trasu TV-špajs-lednička-TV. Není divu, že celý film je přímo elektrizující, když jeden z tvůrců se jmenuje Fukushima... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Keby mám tak o 14 - 15 rokov menej tak sa pri tomto asi trasiem strachom. Perfektné príšery, ktoré boli úžasné nakreslené a všeobecne naozaj dobrá animácia. Trošku nezvyk na oči Daphne a Freda ale to je zanedbateľná vec. Jeden z rozhodne veľmi dobrých Scooby-Doo filmov. Veľmi chválim. A asi nikdy nezabudnem na scénu s tou sovou, keď Scooby vypleštil tie oči, to som naozaj vybuchla smiechom. Ešte teraz sa tomu smejem popod fúz. Nezabudnuteľná scéna. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Než schrastím všechny díly seriálu (seriálů), poohlédl jsem se i po samostatných filmech a jako první padla volba na případ odehrávající se na „ostrově zombií“. Jak už jsem poznamenal, animované zpracování Scooby-Doo se mi líbí víc, než to zfilmované, takže jsem zavzpomínal na dávné dětství, kdy jsem si to coby dítě užíval a nechal se i po letech vtáhnout do humorného děje. Nejvíc si mě kromě hlášek získala samotná hudba Stevena Bramsona a spol. I ona dopomohla k navození slušné hororové atmosféry. Samozřejmě nesmím opomenout ani prostředí močálů, plantáží feferonek a kupodivu mi absolutně nevadila přítomnost „zombíků“. ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

No.. Dám tomu dvě hvězdy, ale jsou to skoro tři. Film je na tu hodinu zabaví, ale podruhé ho už vidět nechci. Pro děti ideální podívaná :} ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Takto laděné filmy bych za rodinné, potažmo dětské vůbec nevydával. Jako horor to není špatné a kdo si chce užít pár šoků, tak určitě nebude zklamaný. Já bych ale filmi s polorozpadlými zombiky svoje děti nekrmil. Dávám jednu hvězdičku, protože tenhle díl rozhodně mezi filmy pro děti nemá co dělat. Kdyby to bylo určeno čistě pro dospělé, tak bych dal víc. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Infantilnost přetrvává, ale v tomto snímku je naštěstí vyvážená lehce hororovou atmosférou, což mu přidává na zajímavosti a tím je zkousnutelný i pro starší diváky... Rozhodně pro mě nečekané překvapení... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zombíci, duchové a mumie, to je takový svatá trojice pro Scooby-Doo, které když se tvůrce drželi, tak uspěli. A nejinak je tomu i u ostrava zombií. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

No KONEČNE som sa dočkal dielu kde sa pod maskou neskýva človek. Film si zachoval svoj typický humor a tajomný nádych. No a samozrejme nechýba premýšľanie o možnom rozuzlení deja. ()

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem to viděl jako malý kluk. Zanechává to však ve mě dodnes úžasnou vzpomínku. Nic pro celou rodinu a hlavně pro ty nejmenší... :)Tvůrci šli spíše hororovou cestou a je to jenom dobře. Ostrov zombí je tak jedním z nejlepších animovaných filmů, co znám. Pokud čekáte klasickou "scoobydovku" budete zřejmě trochu šokováni. Zde se totiž z padoucha nevyklube člověk nebo skupina lidí, ale opravdové vraždící zombie :) ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Zklamání nejhrubšího zrna. Tohle byl ten nejhorší Scooby-Doo jakého jsem kdy viděl. Trapné, nemyslné a odpuzující. A ještě ke všemu Shaggymu říkají "šagy" - fuj! ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov o Scoobym (ak nie najobľúbenejší) Film sa drží svojej seriálovej predlohy, zároveň sa ale posúva ďalej s oveľa strašidelnejšími záporákmy. V Scoobym sú akési "zvraty" rarita, ale tu naozaj nečakáte ako ten filn dopadne a to čo od začiatku vyzerá byť ako klišé na ktorom filme stavia je úplne iné ako by sa zdalo =) 5* ()

Reklama

Reklama